ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Τσίπρας: Τίποτε δεν πρόκειται να κουκουλωθεί
Tuesday
07/08/2018
23:56 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

 

Σχόλιο G-M-R:    Όταν αυτά τα λέει ο υπ’ άριθμόν ΕΝΑ υπεύθυνος για Πρόληψη-Προστασία από πυρκαϊές, είναι σαφές πως σύγκρουση αρμοδιοτήτων (υπευθυνότητας πρόληψης-προστασίας-υπευθυνότητας ΕΔΕ κλπ) ΑΦΟΡΑ ΠΛΕΟΝ ΕΜΑΣ.

 

 

G-M-R, 7-82018

 

«Η Ελλάδα βίωσε μια ανείπωτη τραγωδία. Το πένθος είναι εδώ και 15 ημέρες παρόν σε όλες τις λέξεις και τις κινήσεις μας» ανέφερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλώντας μετά από σύσκεψη στο Λαύριο.

«Είμαστε υποχρεωμένοι να σκύψουμε το κεφάλι και να δούμε τα πως και τα γιατί της τραγωδίας. Από την πρώτη ημέρα υποσχέθηκα ότι θα διερευνηθούν σε βάθος και σε όλες τις διαστάσεις με αδιάβλητες διαδικασίες και από τους πλέον αδιάβλητους εμπειρογνώμονες. Τίποτα δεν θα κουκουλωθεί στο όνομα οποιασδήποτέ σκοπιμότητας» επεσήμανε.

«Το χάος της ανεξέλεγκτης δόμησης δεν μπορεί να γίνει ανεκτό» είπε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «H πρόθεσή μας είναι σαφής; οι περιοχές που έχουν πληγεί θα αναμορφωθούν τάχιστα, αλλά σε νέα βάση με σεβασμό στο περιβάλλον και στους κατοίκους τους».

«Απόφασή μας τίποτε και κανένας να μην ξεχασθεί», σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Και η δική μου υπόσχεση από την πρώτη μέρα ήταν ότι αυτό το “πώς και το γιατί”, θα διερευνηθεί σε βάθος, και σε όλες του τις διαστάσεις, με αδιάβλητες διαδικασίες, και από αδιάβλητους ειδικούς. Τίποτε δεν πρόκειται να κουκουλωθεί, εν ονόματι οποιασδήποτε σκοπιμότητας», δήλωσε ο πρωθυπουργός και υπογράμμισε: «Ο πόνος για τις ζωές που χάθηκαν, γεννά την ευθύνη να μη μείνουμε στα λόγια αλλά να αναλάβουμε δράση, ο καθένας στο μέρος που του αναλογεί, ώστε να μη ζήσουμε ποτέ ξανά μια τέτοια τραγωδία. Ποτέ ξανά! Αυτή πρέπει να είναι η απόφαση και η επιδίωξη όλων μας. Και πρώτη από όλους οφείλει να αναλάβει ευθύνες και δράση η πολιτική ηγεσία του τόπου».

Πηγή: newsbeast.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.