ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Γνήσιος «οικονομικός δολοφόνος» ο Ντάισελμπλουμ: Ζητήσαμε υπερβολικά πολλά από τον ελληνικό λαό
Wednesday
05/09/2018
00:37 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Τράπεζες G-M-R
0

 

ΣΧΟΛΙΟ G-M-R:   Άρειος Πάγος ακούει;

Ακαδημαϊκοί ακούν;

Δικηγορικοί Σύλλογοι ακούν;

Σύλλογοι Δικαστών-Εισαγγελέων ακούν;

Αντιμνημονιακοί πολιτευόμενοι, ακούν, εκτός από τον εαυτό τους;

 

 

G-M-R, 4 Σεπ. 2018

 

Γερούν Ντάισελμπλουμ | Ειδήσεις: Θυμίζοντας στυγνό τοκογλύφο που έχει το θράσος να ζητά συγγνώμη από το θύμα του, αφού προηγουμένως το έχει «στύψει» από όσα χρήματα του είχαν απομείνει, ο πρώην πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, φαίνεται πως γυρεύει κατόπιν εορτής «συγχωροχάρτι» για το ειδεχθές οικονομικό έγκλημα που διέπραξαν τα «κοράκια» και οι τεχνοκράτες του σε βάρος της Ελλάδας.

Μιλώντας στην εκπομπή «Nieuwsuur» της ολλανδικής τηλεόρασης, ο κ. Ντάισελμπλουμ παραδέχθηκε πως «όσον αφορά τις μεταρρυθμίσεις, ζητήσαμε υπερβολικά πολλά από τον ελληνικό λαό».

 

Και πρόσθεσε: «Οι μεταρρυθμίσεις είναι αρκετά δύσκολο να υλοποιηθούν σε μία κοινωνία με καλά λειτουργούσα δημόσια διοίκηση, αλλά αυτή δεν ήταν προφανώς η περίπτωση στην Ελλάδα».

Εξάλλου, ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του Eurogroup υποστήριξε ότι «η Ελλάδα προφανώς δεν είναι ένα success story, καθώς η κρίση ήταν τόσο βαθειά που δεν μπορείς να το πεις επιτυχία».

Ο άνθρωπος αυτός δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο! Δηλαδή, τι περιμένει ακριβώς; Να του συγχωρήσει ο μέσος Έλληνας που εδώ και οκτώ χρόνια έχει τραβήξει τα πάνδεινα, τα αστειάκια και τις βιτριολικές ατάκες του, όταν αναφερόταν στη χώρα μας;

Ίσως στην περίπτωση του Ντάισελμπλουμ, αυτού του γνήσιου τέκνου ενός άκρως επικίνδυνου συστήματος οικονομικών δολοφόνων, η παροιμία που ταιριάζει «γάντι» είναι η εξής: «Από τότε που βγήκε η συγγνώμη, καταργήθηκε το φιλότιμο»!

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.