ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Κουβέλης: Θα υπάρξει ο αναγκαίος αριθμός βουλευτών για τη συμφωνία των Πρεσπών
Wednesday
03/10/2018
00:15 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

 

Σχόλιο G-M-R: Η Δικαιοσύνη οφείλει να είναι αμείλικτη με εγκληματίες καθηγητές της Νομικής, όπως οι κκ Λοβέρδος, Κατρούγκαλος, Κουβέλης, Χρυσόγονος, για τους οποίους οι σχετικές ποινικές δικογραφίες “κοιμούνται” ανενόχλητες ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ, στα υπόγεια της Βουλής.

Όμως, Δικαιοσύνη ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ άνευ κοινωνικού και πολιτικού αγωνιστικού/αντιστασιακού/απελευθερωτικού ενδιαφέροντος, υπέρ του κατακτημένου νομικού πολιτισμού. Προς το παρόν και επί εννέα χρόνια, το ενδιαφέρον προδοτών και αντιμνημονιακών μαζί, εστιάζεται στην είσοδο σε Βουλή-Ευρωβουλή.

 

 

G-M-R, 2 Οκτ. 2018

 

Τη βεβαιότητα ότι θα υπάρξει ο αναγκαίος αριθμός των βουλευτών που θα εγκρίνει τη συνθήκη των Πρεσπών στη Βουλή και ότι το συγκεκριμένο θέμα, όπως και αυτό των συντάξεων, δεν θα σηματοδοτήσουν εξελίξεις οι οποίες πρόωρα θα οδηγήσουν τη χώρα σε εκλογές, εκφράζει ο Φώτης Κουβέλης.

Σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής τονίζει ότι «οι συντάξεις δεν θα μειωθούν και δεν θα μειωθούν γιατί η μη μείωσή τους δεν αποτελεί διαρθρωτικό στοιχείο στο ασφαλιστικό μας σύστημα».

Ο κ. Κουβέλης σημειώνει ότι η κυβέρνηση «εργάζεται προκειμένου να δημιουργηθούν οι συνθήκες για την ανάπτυξη την οποία θέλουμε να είναι και δίκαιη», «με την έννοια ότι το παραγόμενο οικονομικό αποτέλεσμα να διαχέεται με ένα δίκαιο τρόπο στους αρμούς της κοινωνίας».

Παράλληλα αναφέρει ότι «ήδη έχει ξεκινήσει η τροχιά ανάπτυξης, όχι σήμερα, αλλά και τα δύο προηγούμενα έτη», ενώ πως και σε προηγούμενες περιόδους είχαμε ανάπτυξη, και με υψηλούς δείκτες 4,8%- 4,9%, ωστόσο «δεν είχε σταθερότητα, δεν είχε δικαιοσύνη και δεν είχε και αποτελεσματικότητα» και «οδήγησαν εντέλει και στην πτώχευση της χώρας». «Επομένως είναι πολιτική επιλογή η ανάπτυξη να είναι δίκαιη, μία ανάπτυξη που θα αναφέρεται στην ίδια την κοινωνία», τονίζει.

Αναφερόμενος στη πρόσφατη συνάντησή του με το προεδρείο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, ο υπουργός δηλώνει ότι υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιες εταιρείες τα πλοία τους να αποκτήσουν την ελληνική σημαία, ενώ για το θέμα της υπογραφής συλλογικής σύμβασης εργασίας για τα πληρώματα στην ποντοπόρο ναυτιλία τονίζει ότι βούληση του υπουργείου είναι να προχωρήσει.

Πηγή: newsbeast.gr

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.