ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Λαφαζάνης: Η κυβέρνηση είναι παραδομένη σε Γερμανία και ΗΠΑ, εκεί δίνει αναφορά
Wednesday
17/10/2018
20:23 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Παν. Λαφαζάνης
0

 

Σχόλιο G-M-R:    Για τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, η κυβέρνηση είναι παραδομένη σε Γερμανία και δεν παράγει έργο. Και θα μπει στη Βουλή με 3% για να διορθώσει τα πράγματα…

 

 

 

Παν. Λαφαζάνης , 17 Οκτ. 2018

 

 

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, την οποία χαρακτήρισε ως «μια ομάδα ανίκανων παραδομένων σε Γερμανία και ΗΠΑ», άσκησε μιλώντας στον «Θέμα 104,6» ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Αναφερόμενος στη χθεσινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ο Παν. Λαφαζάνης σχολίασε πως «ασφαλώς δεν θα πρέπει τα υπουργικά συμβούλια να είναι πολιτικά νεκροταφεία, όπου, ομιλεί ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί παραμένουν άφωνοι ακροατές» και πως «ασφαλώς και στα υπουργικά συμβούλια πρέπει να εκτίθενται οι διαφορές και να γίνεται συζήτηση πριν την κατάληξη» και προσέθεσε: «Η σφοδρή αντιπαράθεση, όμως Π. Καμμένου και Ν. Κοτζιά με τίποτα δεν αποτύπωνε μια δημιουργική και προωθητική έκφραση διαφορετικών απόψεων. Το αντίθετο, ο χαρακτήρας αυτής της αντιπαράθεσης και όσα την συνόδευσαν, επιβεβαίωσαν και ανάδειξαν την διαλυτικά και παραλυτική κρίση και την σήψη που κυριαρχεί στο κυβερνητικό στρατόπεδο»

Ο γραμματέας της ΛΑΕ είπε επίσης πως «υπάρχει μια κυβέρνηση που δεν παράγει έργο, δεν μπορεί να φέρει σε πέρας τίποτα. Με όποιο θέμα καταπιαστεί τα κάνει μούσκεμα. Είναι μια κυβέρνηση που έπρεπε να έχει φύγει χθες». Χαρακτήρισε την κυβέρνηση ως «μια ομάδα ανίκανων παραδομένων σε Γερμανία και ΗΠΑ» και την κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι προσφέρει όλο το ελληνικό έδαφος στις ΗΠΑ, σημειώνοντας ότι «η επιρροή που απομένει πλέον στην κυβέρνηση είναι κυρίως τα κάθε λογής πελατειακά δίκτυα με το κράτος». Όπως είπε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, «ύστατο καταφύγιο για την κυβέρνηση είναι το προσκύνημα σε ΗΠΑ και Γερμανία, περιμένοντας ότι η επιρροή τους, θα μπορέσει να περισώσει τον ΣΥΡΙΖΑ και να παραμείνει μετεκλογικά στο κάδρο».

 

Πηγή: newsbeast.gr

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.