ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ δημιουργεί… υποκαταστήματα – Οργανώνονται για να πολεμήσουν Θρησκεία και Ιστορία – Σχέδιο άλωσης της Ευρώπης
Friday
23/11/2018
11:31 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

Σχόλιο G-M-R: ...και στην πατρίδα μας ανθεί η “ο καθένας χώρια” (αλλά όλοι υπέρ του αντιπροσωπευτικού κοινοβουλευτισμού), αντιμνημονιακή σωτηριολογία…

εμάς τι μας εμποδίζει να κάνουμε μια “πολιτική γραμματεία” 1-2 φορές την εβδομάδα;

όπου θα αποφασίζουμε και θα  υλοποιούμε;

 

G-M-R, 23 Νοε. 2018

 

Τον περασμένο Ιούνιο διεξήχθη η 66η συνάντηση της λέσχης Μπίλντερμπεργκ στο Τορίνο. Όπως πάντα η μυστικοπαθής λέσχη δεν δημοσιοποιεί τις συζητήσεις, αλλά είναι κοινό μυστικό πως πίσω από τις κλειστές πόρτες χαράσσεται το μέλλον του πλανήτη.

Με την Νέα Τάξη Πραγμάτων να ζορίζεται από τα πατριωτικά κινήματα που κατά κόρον αναδύονται σε πολλές χώρες και της χαλάνε τα σχέδια, η Λέσχη Μπίλντεμπργκ από ότι φαίνεται αποκτά…υποκαταστήματα!!

Πρώτη στάση στην Πορτογαλία!

Αρκετές προσωπικότητες της πορτογαλικής κοινωνίας συναντώνται αυτή την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Νοεμβρίου για να συζητήσουν εθνικά και διεθνή στρατηγικά ζητήματα. Η συνάντηση, εμπνευσμένη από την γνωστή Λέσχη Bilderberg, προωθείται από τον Francisco Pinto Balsemão ο οποίος ανήκε σε αυτή τη λέσχη μέχρι το 2015.


Τώρα, ο Balsemão αποφάσισε να δημιουργήσει μια παρόμοια συνάντηση σε πιο…τοπικό επίπεδο. Οι 11 ιδρυτές είναι, ο πρόεδρος του Ιδρύματος Champalimaud Leonor Beleza, από το Ίδρυμα Calouste Gulbenkian, η Isabel Mota, οι επιχειρηματίες Vasco de Mello, José de Mello, Paula Amorim, ο Πρόεδρος του Cascais, Carlos Cariera, ο γιος του και σημερινός ηγέτης της ομάδας Impresa, Franscisco Pedro, τα ανώτερα στελέχη της Νέας Τράπεζας, António Ramalho, Galp Energia, Carlos Gomes da Silva, και απ΄την AON, ο Pedro Penalva, και τέλος ο Antonio Lagartixo, από την Deloitte.

Αυτή η συνάντηση, που ονομάζεται Encontros de Cascais, έχει κανόνες παρόμοιους με τη Bilderberg: μόνο οι ιδρυτές και οι φιλοξενούμενοί τους μπορούν να συμμετάσχουν στις συναντήσεις, κατά τις οποίες απαγορεύεται η δημοσιογραφική κάλυψη.

Ωστόσο, ο Balsemão αποφάσισε να κάνει μια εξαίρεση και να μιλήσει για τον λόγο που τον οδήγησε να δημιουργήσει ένα σύλλογο τόσο παρόμοιο με το Bilderberg. Ο πρώην επικεφαλής της Impresa εξηγεί ότι η ιδέα προήλθε από το ότι «πρέπει να συγκεντρώσει αρκετούς ανθρώπους που εκπροσωπούν διάφορες περιοχές σε ένα κλειστό περιβάλλον, για να μιλήσουμε για τα εθνικά και διεθνή θέματα».

Για 34 χρόνια ήμουν ο μοναδικός εκπρόσωπος της Πορτογαλίας στην ομάδα Bilderberg και την βρήκα άψογα οργανωμένη” σχολίασε.

Αξίζει να σημειωθεί πως το 2019 είναι εκλογική χρονιά για την Πορτογαλία!

Κατά πως φαίνεται λοιπόν η νέα μέθοδος για την σύσταση πολλών “μικρών Μπιλντεμπεργκ” είναι στα σκαριά και αναμένεται να απλωθεί η συνήθεια και σε άλλες χώρες.

Πηγή: koukfamily.blogspot

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.