ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Ψευδής κανονικότητα και εθνικός μιθριδατισμός – Ο Ελληνισμός δέχεται επίθεση…
Saturday
25/01/2020
21:08 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Κων. Γρίβας
0

Σχόλιο GMR:  Ο κύριος Γρίβας γράφει σωστά και κρίσιμης, κρισιμότατης, ζωής και θανάτου για Ελλάδα-Ελληνισμό, σημασίας πράγματα.

Όμως ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ απευθύνεται; Ποιοί κατά τη γνώμη του είναι αυτοί που θα ενεργοποιηθούν με τις εκτιμήσεις-προτάσεις του (όπως και με τις εκτιμήσεις-προτάσεις του ετέρου μέρους του γεωπολιτικού-οικονομολογικού διδύμου, του φίλου Νίκου Ιγγλέση);

Ποιος θα συγκαλέσει άλλο ένα στρογγυλό τραπέζι, όπως αυτό του Σεπτεμβρίου 2016, όπως γνωρίζει ο Νίκος Ιγγλέσης από την τότε συμμετοχή του, με πιο ώριμη διάθεση συνεργειών τώρα;

Ποιος θα καταθέσει μια ολοκληρωμένη πρόταση δεχόμενος κρίσεις-συνέργειες-εξέταση συναγωνιστικής πρότασης;

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

 

 

Κώστας Γρίβας, 25 Ιανουαρίου 2020

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Με τη νέα παράνομη τουρκική γεώτρηση στην κυπριακή ΑΟΖ, όπως και με τη συμφωνία της Άγκυρας με την κυβέρνηση της Τρίπολης για την –εκτός κανόνων διεθνούς δικαίου– οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών τελειώνουν και οι τελευταίες δικαιολογίες που θα μπορούσε να είχε κανείς για να μην έλθει αντιμέτωπος με την οδυνηρή πραγματικότητα, με το γεγονός ότι ο Ελληνισμός δέχεται επίθεση.

Η αλήθεια είναι ότι οι δικαιολογίες έχουν προ πολλού τελειώσει, αλλά κάποιοι στην Κύπρο συνεχίζουν να μιλάνε για λύση τύπου Ανάν, λες και δεν έχει μεσολαβήσει τίποτα. Και κάποιοι στην Ελλάδα να μιλάνε για ελληνοτουρκικό διάλογο και συνεκμετάλλευση, επίσης λες και δεν έχει μεσολαβήσει τίποτα. Όμως, έχουν μεσολαβήσει πολλά, που έχουν αλλάζει ποιοτικά την εικόνα.

Συνεχίστε την ανάγνωση εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.