ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Βόμβες Λαφαζάνη για ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα – Τι καταγγέλλει
Friday
07/05/2021
02:09 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Παν. Λαφαζάνης
0

Σχόλιο GMR: Βόμβες αγόμωτες!

«Από το δημοψήφισμα και το αποτέλεσμα πανικοβλήθηκαν όλοι τους, διότι το δημοψήφισμα τίναζε στον αέρα τη μνημονιακή Ελλάδα.  Λοιπόν, όλοι αυτοί από την επόμενη ημέρα το πρωί, με επικεφαλής τον Τσίπρα και τον Προκόπη Παυλόπουλο, λειτουργούσαν ως παρακρατική, συνωμοτική ομάδα, υπό την κηδεμονία των Γερμανών, για να στερεώσουν και να συνεχίσουν την πορεία της χώρας μας πάνω στις μνημονιακές ράγες», ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο πρώην υπουργός είπε επίσης ότι «την επόμενη ημέρα από το δημοψήφισμα συνεκλήθη συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, το οποίο συνωμοτούσε για το πώς θα αλλοιώσει την ψήφο του ελληνικού λαού».

 

Έξι μήνες ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στην κυβερνηση που αναγνώρισε το Χρέος, ουδόλως συγκινήθηκε από τις μηνύσεις εσχάτης προδοσίας που βοούσαν στα υπόγεια της Βουλής. Μετά την, ως λύση πολιτικής επιβίωσης αποχώρηση του από τον πασοκοκρατουμενο πλέον ΣΥΡΙΖΑ, ο Π.Λ. , αφού συνέχισε, Α ΛΑ ΤΣΙΠΡΑ[*] τον τακτικισμό, με το να υπονομεύει κάθε μη οπαδική της ΛΑ.Ε. αντιμνημονιακή προσπάθεια, δηλαδή αυτό που ως πρωην κουκουές ήξερε καλά, έφθασε στην απόλυτη καταντια της συστηματικής  αλλαξοκολεγιας με το τυχοδιωκτικότερο σχήμα (επαμ) βλέπετε εντός του συνδεσμου: https://greek-market-research.com/clink/lafazanios-politikantismos-gia-na-min-eimaste-anypopsiastoi/

[*] «Ο Αλέξης Τσίπρας είναι τακτικιστής και το κύριο που τον ενδιαφέρει είναι η καρέκλα της εξουσίας και η καρέκλα της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, με τη φιλοδοξία να επανέλθει, υποτίθεται, στην εξουσία» 

Αυτόν τον τακτικισμό στήριζε επί χρόνια το αριστερό ρεύμα, τακτικισμό που έφτιαξε για τον Τσίπρα=Τίποτα, εικόνα αριστεροθεού.

_.

 

 

 

Παν. Λαφαζάνης, 6 Μαίου 2021

 

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

 

Τριγμούς στον ΣΥΡΙΖΑ προκαλούν οι ευθείες βολές του Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος χαρακτηρίζει «βαρίδι» για το κόμμα τον Αλέξη Τσίπρα, υποστηρίζοντας ότι η παρουσία του στην ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι «θείο δώρο» για τον Μητσοτάκη. Ο πρώην υπουργός επιτίθεται στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι είναι ένας τακτικιστής που ενδιαφέρεται μόνον για την καρέκλα και την εξουσία.

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι τακτικιστής και το κύριο που τον ενδιαφέρει είναι η καρέκλα της εξουσίας και η καρέκλα της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, με τη φιλοδοξία να επανέλθει, υποτίθεται, στην εξουσία» είπε ο πρώην επικεφαλής της ΛΑΕ, μιλώντας στο Radio North 98 της Θεσσαλονίκης. Πρόσθεσε επίσης ότι για τον ίδιο «ο Αλέξης Τσίπρας έχει τελειώσει πολιτικά και δεν έχει μέλλον», για να σημειώσει στη συνέχεια ότι «όσο παραμένει στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί ένα βαρίδι για το κόμμα».

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης είπε επίσης ότι σήμερα ο Τσίπρας «είναι θείο δώρο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, γιατί δεν υπάρχει αντιπολίτευση στη χώρα» και συμπλήρωσε ότι «υπάρχει ένα τεράστιο κενό έλλειψης αντιπολίτευσης απέναντι σε μια πολύ κακή κυβέρνηση». Σημειώνεται ότι, ενόψει της έκδοσης του βιβλίου του με τίτλο “Η Μεγάλη Προδοσία”, ο πρώην υπουργός, σε πρόσφατο άρθρο του, μίλησε για παρασκηνιακή συμφωνία συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, το 2015, με πρωθυπουργό τον Γιάννη Δραγασάκη.

Συνεχίστε την ανάγνωση, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.