ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Α. Χατζηστεφάνου στην «Αόρατη Πόλη»: «Η ενημέρωση θυμίζει απολυταρχικά καθεστώτα»
Friday
25/06/2021
10:23 GMT+2
Κείμενα Γνώμης Άρης Χατζηστεφάνου
0

Σχόλιο GMR: Απλά, ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ, ΤΑ ΑΞΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗΣ: Συνομιλούν για απολυταρχικά καθεστώτα, το kontrachannel (το άκρον άωτον του αυριανισμού) και ο Αρης Χατζηστεφάνου/ΑΝΤΑΡΣΥΑ (το άκρον άωτον της σεχταριστικής περιφρόνησης προς κάθε γνήσια ταξική-πατριωτική συμπεριφορά, φαντασθείτε τους, λέμε τώρα, και στην εξουσία).

Το εκλαμβάνουμε ως συνέχεια του πιο πρόσφατου πολιτικού ανοίγματος εκ μέρους των ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΑΡΗ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ προς την χυδαιότερη (αν μπορεί να υπάρξει διαβάθμιση) συριζαίϊκη πλευρά: https://greek-market-research.com/clink/aris-chatzistefanoy-atomiki-tromokratia-dritsas-that-s-amore/ .

Ποιός ο λόγος αυτής της μεγάλης αγάπης;

Μα, η à la carte από κοινού υπεράσπιση του κουφοντινέϊκου: https://greek-market-research.com/clink/keimeno-68-panepistimiakon-yper-toy-koyfontina/ .

_.

 

 

 

 

info-war.gr, 23 Ιουνίου 2021

 

 

 

 

Στην εκπομπή «Αόρατη Πόλη» του Kontra Channel φιλοξενήθηκε ο Άρης Χατζηστεφάνου, μιλώντας για την κρίση της ελληνικής δημοσιογραφίας.

Στο πέμπτο επεισόδιο της εκπομπής «Αόρατη Πόλη», οι Φοίβος Κλαυδιανός, Κυριάκος Δημάγγελος και Ιάσονας Σχινάς – Παπαδόπουλος, συνομίλησαν με έμπειρους δημοσιογράφους και εξέτασαν τα αίτια που οδηγούν τους πολίτες στο να εμπιστεύονται τα παραδοσιακά ΜΜΕ όλο και λιγότερο.

Αναγνωρισμένοι δημοσιογράφοι και διευθυντικά στελέχη μέσων ενημέρωσης, με χρόνια εμπειρίας στον χώρο και ειδικοί πολιτικοί επιστήμονες, μίλησαν για την αξιοπιστία των media στις μέρες μας και για τις σχέσεις που έχουν αυτά με τα κόμματα, τους πολιτικούς και τις κυβερνήσεις. Για το αν τα μέσα είναι οικονομικά βιώσιμα, αν υπάρχει πολυφωνία, αλλά και για τα social media που -όπως φαίνεται- στο μυαλό των πολιτών κερδίζουν έδαφος έναντι των παραδοσιακών ΜΜΕ.

Δείτε το πέμπτο επεισόδιο της εκπομπής «Αόρατη Πόλη», με τίτλο «Δημοσιογραφία σε κρίση».

 

 

Πηγή: info-war.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.