ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Αγγελόπουλοι: Οι μεγάλες απάτες με τη Χαλυβουργική – Υπερτιμολογήσεις και χάρτινες εταιρείες
Sunday
07/04/2019
02:53 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος newsbomb ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ
0

Σχόλιο G-M-R :   Αναρτούμε την αρθρογραφία του newsbomb, για όσους βλέπουν, ενίοτε καλοπροαίρετα (ως προς τον συνδυασμό των απαιτουμένων ικανοτήτων), την ιδιωτική πρωτοβουλία ως τη μόνη επενδυτική σωτηρία.

Βεβαίως, κάθε τέτοια ιδιωτική “πρωτοβουλία” προϋποθέτει αντίστοιχη πολιτική κυριαρχία (η οποία πολιτική/ κομματική κυριαρχία, διαπλεκόμενη και με ιδιωτική κυριαρχία, πολεμήθηκε δεόντως από τον αείμνηστο Χρήστο Παπουτσάκη και το περιοδικό του, “Αντί”).

Με μνημονιακή πολιτική κυριαρχία, που ως αντιπολίτευση (*) έχει να αντιμετωπίσει τον διαρκώς προβαλλόμενο, ως τον κατ’εξοχήν αντιστασιακό ‘Ελληνα, δηλαδή τον υπερήλικα πολιτικό της αντίπαλο Παναγιώτη Λαφαζάνη/Ζορό, να ανεβαίνει στην οροφή κλούβας των ΜΑΤ για να διώξει τα μνημόνια, μάλλον θα έπρεπε να μιλάμε για ιδιότυπη πολιτική ΣΥΓΚΥΡΙΑΡΧΙΑ (μνημονιακών -“αντιμνημονιακών”).

(*) για ΚΚΕ δεν συζητάμε, πρόκειται για τον πιο βασικό θεσμικό υποστηρικτή των μνημονιακών κυβερνήσεων.

 

 

newsbomb.gr, 2 Απρ. 2019

 

 

Αφοί Αγγελόπουλοι: Τελικά η Ιστορία επαναλαμβάνεται και μάλιστα ως κακόγουστο αστείο – Η παρωδία με την δήθεν πτώχευση της Χαλυβουργικής και τα δυσθεώρητα χρέη της προς τη ΔΕΗ, τα ασφαλιστικά ταμεία και τις τράπεζες έχει επαναληφθεί και στο παρελθόν από την οικογένεια των Αγγελόπουλων – Τη δεκαετία του ’80 τους επεβλήθη πρόστιμο 9 δισεκατομμυρίων δραχμών για αθέμιτες πρακτικές, τριγωνικές σχέσεις και υπερτιμολογήσεις – Η οικογένεια Αγγελόπουλου όχι μόνο δεν πλήρωσε το αστρονομικό πρόστιμο, αλλά κατάφερε να αλλάξει και τους υπουργούς που το βεβαίωσαν – Απίστευτες πρακτικές που έγιναν στη δεκαετία του ’80 και επαναλαμβάνονται πάλι το 2019

 

Η σημερινή παρωδία της Χαλυβουργικής που χρωστάει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, φαίνεται ότι είναι συνήθης πρακτική της οικογένειας των Αγγελόπουλων. Τα ίδια ακριβώς έκανε και η προηγούμενη γενιά της διοίκησης της εταιρείας καταφέρνοντας να βγάζει χρήματα στο εξωτερικό και να ελέγχει την Χαλυβουργική μέσω «χάρτινων» εταιρειών.

Τα όσα συμβαίνουν εν έτει 2018 και 2019 τα έχουμε αποκαλύψει από το Newsbomb.gr με εκτενή ρεπορτάζ που δεν επιδέχονται καμίας αμφισβήτησης.

Διαβάστε επίσης:

Αγγελόπουλοι για Χαλυβουργική: «Λεφτά υπάρχουν αλλά τα τρώει η σύζυγος του πατέρα μας»

Νεφελούδης για Αγγελόπουλους: Δεν μπορεί κάποιοι να επιβάλουν τη φτώχεια γιατί έτσι γουστάρουν

Οι Αγγελόπουλοι, η Χαλυβουργική και το παραμυθάκι με το… δράκο

Τις παλαιότερες απάτες της οικογένειας Αγγελόπουλου με την Χαλυβουργική τις είχε αποκαλύψει ο διακεκριμένος δημοσιογράφος και σημερινός ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου, όταν υπηρετούσε την ερευνητική δημοσιογραφία στις αρχές της δεκαετίας του ’80.

Σε ένα ρεπορτάζ – βόμβα στο περιοδικό «Αντί» ο Στέλιος Κούλογλου αποκάλυψε με στοιχεία και ντοκουμέντα πώς οι Αγγελόπουλοι χρησιμοποίησαν τη Χαλυβουργική ως μέσο παράνομου πλουτισμού μέσω χάρτινων εταιρειών που είχαν συστήσει στη Γερμανία και στην Ελβετία και κατάφερναν να κάνουν υπερτιμολογήσεις στον χάλυβα που αγόραζαν από την Αυστραλία. Με τον τρόπο αυτό κατάφερναν να βάζουν «καπέλο» στην ελληνική αγορά, ζημιώνοντας με αυτό τον τρόπο το ελληνικό δημόσιο.

Το κόλπο γκρόσο των Αγγελόπουλων έφτασε μέχρι τις επιτροπές εμπορίου του ΟΗΕ και υπήρξε σχετική έκθεση που επιβεβαίωνε τις τριγωνικές σχέσεις και τις υπερτιμολογήσεις.

 

Λόγω της μεγάλης έκτασης του άρθρου παρακαλούμε συνεχίστε την ανάγνωση εκ του πρωτοτύπου

 

Πηγή: newsbomb.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.