ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Αμερικανική παρέμβαση στο Κυπριακό – Το “κρυφό” διάβημα
Monday
03/05/2021
15:50 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΚΥΠΡΟΣ
0

Σχόλιο GMR: Αποκαλύψεις για αμερικανικό διάβημα προς την Άγκυρα σχετικά με το Κυπριακό έρχονται στο φως λίγες ώρες μετά τη νέα δημόσια τοποθέτηση του εκπροσώπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ότι η Ουάσιγκτον στηρίζει την διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία. Οι εξελίξεις αυτές δείχνουν ξεκάθαρα ότι οι ΗΠΑ απορρίπτουν την πρόταση της Άγκυρας και του ψευδοκράτους για τη δημιουργία δύο κρατών και αποτελούν άλλο ένα “χαστούκι” στις επιδιώξεις του Ερντογάν.

Για Χαστούκι στην Κύπρο πρόκειται. Πρόκειται για οριστική αποδοχή ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ του καθεστώτος των Κατεχομένων από την Ελληνική Βουλή, η δε Κυπριακή Κοινότητα ΠΛΕΟΝ, θα ελέγχεται από όλων των ειδών τους ΕΛΕΓΚΤΕΣ, πρώτα και καθοριστικά από την Τουρκία [έποικοι/στρατός αυτών- χρήμα- φυτευτοί Τούρκοι πολιτικοί- εθνοτικός & εδαφικός & πολιτικός & πολιτισμικός διαχωρισμός- βέτο Τούρκων και συνδιοίκηση επί της Κυπριακής Κοινότητας (πλέον)].

Τώρα, το πως ο Καπετάνιος του Love Boat(*), ο οποίος υποτίθεται πως κατακεραυνώνει (ενδεικτικά εδώ) την λύση της Διζωνικής-Δικοινοτικής, διαφημίζει το ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ως χαστούκι στην Τουρκία, είναι κάτι που θα πρέπει να απασχολήσει όσους πατριώτες(πχ τους “22”), εκ του πληρώματος του Love Boat. Κάποια απορία;

(*)    https://greek-market-research.com/article/i-kypros-to-doro-tis-istorias-kai-i-geopolitiki-tyflotita-toy-mikroelladismoy/ ,     Μιχάλης Ιγνατίου σε Omega TV: Δεν μπορεί να αποκλειστεί έκπληξη από τις ΗΠΑ στον ΟΗΕ για το Κυπριακό

_.

 

 

 

SLPress_Σύνταξη, 30 Απριλίου 2021

 

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Αποκαλύψεις για αμερικανικό διάβημα προς την Άγκυρα σχετικά με το Κυπριακό έρχονται στο φως λίγες ώρες μετά τη νέα δημόσια τοποθέτηση του εκπροσώπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ότι η Ουάσιγκτον στηρίζει την διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία. Οι εξελίξεις αυτές δείχνουν ξεκάθαρα ότι οι ΗΠΑ απορρίπτουν την πρόταση της Άγκυρας και του ψευδοκράτους για τη δημιουργία δύο κρατών και αποτελούν άλλο ένα “χαστούκι” στις επιδιώξεις του Ερντογάν.

Όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, ήδη από την Τετάρτη, ημέρα κατά την οποία ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων κατέθετε, για πρώτη φορά γραπτώς, αίτημα για τη δημιουργία δύο κρατών στην Κύπρο, οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν πάρει θέση για το θέμα και είχαν προχωρήσει στην άμεση απόρριψή του.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, την Μεγάλη Τετάρτη, ο υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, αρμόδιος για τις Ευρωπαϊκές Υποθέσεις, Φίλιπ Ρίκερ, κάλεσε τον Τούρκο πρέσβη στην Ουάσιγκτον και του διαβίβασε το μήνυμα ότι το σχέδιο για δύο κράτη στην Κύπρο δεν γίνεται αποδεκτό. Το ίδιο μήνυμα έστειλε στον Τούρκο μόνιμο αντιπρόσωπο στον ΟΗΕ, πρέσβη Φεριντούν Σινιρλίογλου, και η Αμερικανίδα μόνιμη αντιπρόσωπος, Λίντα Τόμας Γκρίνφιλντ.

Συνεχίστε την ανάγνωση, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.