ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Ανακοίνωση της G-M-R, 9 Αυγούστου 2021
Monday
09/08/2021
13:18 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

 

 

 

 

G-M-R, 9 Αυγούστου 2021

 

 

 

 

1) Η G-M-R αναστέλλει επ’ αόριστον την καθημερινή λειτουργία των αναρτήσεων. 

2) Στο εξής, θα γίνεται, 

      α) συντήρηση-τακτοποίηση-εμπλουτισμός των tag/τίτλων των τριών κάθετων στηλών(1), στον βαθμό της δυνατότητάς μας μεν, αλλά οπωσδήποτε αν ζητηθεί εκ μέρους νέων-παλαιών άτυπων συνεργατών/συγγραφέων και Φίλων. 

      β) επικοινωνία στο μαιλ μας και μέσω του Forum (στην επάνω οριζόντια γραμμή), όπου σε τελευταία συζήτηση με θέμα “Λαϊκό κίνημα” θα διαπιστώσετε εκτενείς αναφορές για την κατάσταση που πια ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ και στην δυσκολία μας να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο, λόγω φθοράς από επαναλήψεις επί της ουσίας των προηγουμένων σχολίων μας, αλλά και λόγω υποκειμενικής αδυναμίας να ανέβουμε σε υψηλότερο επίπεδο, πράγμα ίσως αδύνατον ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ.

3) Καταλήξαμε, επίσης, σε αυτή την απόφαση, λόγω της, και ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ και ΑΠΡΑΓΩΣ βεβαιωμένης εδώ και έντεκα χρόνια αντιμνημονιακής και πατριωτικής μικρότητας (και της ανενοχλήτως δρώσης εκ των έσω υπονόμευσης), σε σχέση με την επικράτηση, και της “μετα”μνημονιακής κανονικότητας, και της έξωθεν εξάρτησης (και από κοντά, της εκ των έσω υπονόμευσης-πέμπτης φάλαγγας των “τιμωρών των ηλιθίων”, των “άνευ αντιμνημονιακής αιτίας διαδηλωσιών” κλπ, βλέπετε σε σχετικά ταγκ). Όλα αυτά περιέχονται ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ, ίσως όχι στον απόλυτα λεπτομερειακό βαθμό που θα θέλαμε (βάσει των δεδομένων που κατέχουμε), στο έως 7/7/2021 αναρτημένο υλικό της G-M-R, στο Forum και στα Κείμενα Γνώμης (στην επάνω μαύρη λωρίδα).

4) Η προσωπική μας στάση απέναντι σε Χρεοκρατία-Εξωθεν Εξάρτηση θα συνεχιστεί(2), όμως ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ (για λόγους εμπλουτισμού του αρχείου μας, η τεχνική μας δυνατότητα είναι, να τα καταγράφουμε αν κρίνουμε σκόπιμο στα Κείμενα Γνώμης   (πατώντας στον σχετικό σύνδεσμο στο επάνω μέρος της ιστοσελίδας, στην μαύρη ταινία) και από εκεί να μεταφέρονται σε Tag/Τίτλους). 

————————————————-

(1) Συγγραφείς-Φιλικές Ιστοσελίδες-Σχετικές Ιστοσελίδες.

(2) Ας κλείσουμε με τα λόγια του Thomas Paine (Τόμας Πέιν) : “Ζούμε σε εποχές που δοκιμάζουν τις ψυχές των ανθρώπων. Σ’ αυτή την κρίση, οι στρατιώτες και οι πατριώτες του καλού καιρού θα τα παρατήσουν, αλλά αυτοί που θα συνεχίσουν τον αγώνα αξίζουν την αγάπη και την ευγνωμοσύνη όλων”  [ παρμένο από το https://slpress.gr/idees/neofileleftherismos-metamonternismos-to-didimo-pou-skotonei-tis-koinonies/

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.