ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Άρειος Πάγος: Ομόφωνα συνταγματική η διάταξη για τις διώξεις τραπεζικών στελεχών
Tuesday
23/02/2021
19:13 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Τράπεζες Τράπεζες
0

Σχόλιο GMR: Γιάννης θα κερνάει-Γιάννης θα πίνει και ο Άρειος Πάγος θα κρατάει το φανάρι (Όσο δεν γίνεται συζήτηση-συνέργεια-πράξη, όπως τίθεται διεξοδικά στην ανάρτηση της G-M-R:

https://greek-market-research.com/article/g-kontogiorgis-quot-prepei-na-pane-fylaki-quot-me-aformi-mia-anartisi-sto-fb/ .

_.

 

 

 

Γιώρ. Μπαμπούκος(cnn.gr), 22 Φεβρουαρίου 2021

 

 

 

 

Ομόφωνα συνταγματική κρίθηκε από το ΣΤ΄ Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου η διάταξη εκείνη του νέου Ποινικού Κώδικα που προβλέπει ότι η δίωξη σε βάρος των τραπεζικών στελεχών για το αδίκημα της απιστίας δεν θα διώκεται πλέον αυτεπάγγελτα αλλά κατόπιν έγκλησης που θα υποβάλλουν, όταν και εφόσον το κρίνουν, οι διοικήσεις των Τραπεζών.

Το ΣΤ΄ Ποινικό Τμήμα με εισηγητή τον αρεοπαγίτη Γρηγόριο Κουτσοκώστα εξέδωσε σήμερα το υπ΄ αριθμ. 158/22.2.2021 ομόφωνο (3-0) βούλευμά του με το οποίο απέρριψε την αίτηση αναίρεσης της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου που ζητούσε να αναιρεθεί η υπ΄ αριθμ. 2758/2020 απόφαση του Πλημμελειοδικείου Αθηνών.

Η αναίρεση είχε συζητηθεί στην τριμελή σύνθεση του Ποινικού Τμήματος, κεκλεισμένων των θυρών, την 8η Δεκεμβρίου 2020.

 

Πηγή: cnn.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.