ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

“Άσπροι σκύλοι, μαύροι σκύλοι, όλοι οι σκύλοι μια γενιά”: Προσφέρουν στο πιάτο την Κύπρο στην Τουρκία…
Monday
07/12/2020
00:44 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Μιχ. Ιγνατίου ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
0

Σχόλιο GMR: τα περιττώματα της κυπριακής πολιτικής σκηνής…

Το επισημαίνουμε, με την παρατήρηση, πως τέτοιοι χαρακτηρισμοί αυτοαπαξιώνονται και μάλιστα ως μπούμερανγκ το οποίο πλήττει κατά την επιστροφή, αν ΔΕΝ συνοδεύονται από ανάλογη κοινωνικοδικαιϊκοπολιτική παρέμβαση.

_.

 

 

 

Μ. Ιγναντίου, 5 Δεκεμβρίου 2020

 

 

 

Το σκέφθηκα… Το ξανασκέφθηκα… Και αποφάσισα να μην ασχοληθώ με τα περιττώματα της κυπριακής πολιτικής σκηνής και του επικίνδυνου κυπριακού παρακράτους.

[Αλλιώς τη λέει τη λέξη περιττώματα ο σοφός λαός μας, αλλά δεν μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε από σεβασμό, πάνω απ’ όλα, της ιστοσελίδας, που μας φιλοξενεί].

Ας τους αφήσουμε να εξευτελιστούν μόνοι τους. Μέχρι τώρα το «κάνουν» εξαιρετικά!

  • Στο νησί γνωρίζουν πρόσωπα, πράγματα και …διευθύνσεις. Οι πολίτες ομιλούν ανοικτά και λένε και ονόματα. Και θα πρέπει κάποια στιγμή να βρεθούν εκπρόσωποι της Δικαιοσύνης που θα σηκώσουν το ανάστημά τους και θα καθαρίσουν τον στάβλο της Κύπρου.

Δεν ακούνε τις πληροφορίες ότι εκβιάζονται και ανώτατα στελέχη της κυβέρνησης και του πολιτικού συστήματος του νησιού; Και όταν λένε ανώτατα στελέχη εικάζω ότι θα πρέπει να εννοούν τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και πολιτικούς αρχηγούς… Τι όχι;

Λοιπόν: Τι δουλειά έχουμε με βρωμισμένους ανθρώπους, που αλληλοεκβιάζονται σαν μαφιόζοι, χειρότεροι από τον αλ Καπόνε και τον Τζον Γκότι. Εγώ θα ευχηθώ καλά ξεμπερδέματα και όταν θα κυλιστείτε στη λάσπη θα παρακολουθούμε ως θεατές το απαίσιο θέαμα.

Όμως, με ανησυχεί βαθύτατα το γεγονός ότι οι ξένοι «διαπραγματευτές» και «μεσολαβητές», που παζαρεύουν τις τύχες των λαών, εκμεταλλεύονται τη διαφθορά και τον πόλεμο μεταξύ των διεφθαρμένων, για να επιβάλουν μία αντεθνική λύση στην Κύπρο. Μία λύση που θα παραδίδει το νησί στον έλεγχο της κατοχικής δύναμης, της Τουρκίας.

Το γνωρίζω πως είναι φρικτές οι παραπάνω διαπιστώσεις, αλλά ομιλούμε για ένα ΓΕΓΟΝΟΣ. Αυτό ακριβώς συμβαίνει. Οι ξένοι, ιδιαίτερα οι ανθέλληνες Βρετανοί, εκβιάζουν τους πολιτικούς για τα σκάνδαλα τους, φανερά και κρυφά, για να κλείσουν το Κυπριακό. Μία ζωή αυτό γινόταν…

Η υπόθεση με τα «χρυσά διαβατήρια» είναι υπαρκτή χωρίς αμφιβολία. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην ιστορία της Κύπρου. Αν είναι ορθοί οι αριθμοί, διακινήθηκαν οκτώ και πλέον δισεκατομμύρια ευρώ. Τρομακτικό το ποσό. Και εγώ δεν θα ψέξω το βρώμικο -κατά τα άλλα- κανάλι των Εμίρηδων του Κατάρ. Το αλ Τζαζίρα είχε τα έγγραφα στη διάθεσή του και εξευτέλισε το πολιτικό οικονομικό σύστημα της Κύπρου.

  • Το ερώτημα είναι ποιοι διοχέτευσαν τα έγγραφα στο κανάλι. Οι Τούρκοι; Πιθανότατα… Συνεργάτες νυν και πρώην του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας; Πολύ πιθανόν. Στελέχη του ΑΚΕΛ, που γνώριζαν, για τα έργα του βουλευτή τους ή συνεργάτες του πρώην Προέδρου της Βουλής; Όποιοι και να το έκαναν, αν και προωθούσαν συμφέροντα, ίσως και εχθρών της Κύπρου, πρόσφεραν και μία «υπηρεσία» στον πόλεμο εναντίον της διαφθοράς.

Πρέπει να ανησυχούμε πολύ, σε μία εποχή που μαγειρεύεται η «διευθέτηση» του Κυπριακού, προς όφελος της Τουρκίας. Ο άβουλος και επικίνδυνος συνάμα Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, επέβαλε την Πενταμερή Διάσκεψη, που υποβιβάζει την Κυπριακή Δημοκρατία σε κοινότητα, και στη συνέχεια θα συνεχίσουν οι προσπάθειες από το σημείο που έμειναν στο Κραν Μοντανά.

Οι ξένοι είναι αποφασισμένοι να προσφέρουν την Κύπρο στην ισλαμική Τουρκία. Και δεν αντιδρά, δυστυχώς κανείς. Στο νησί αρκετοί πολιτικοί και μερικά κόμματα είναι υπό εκβιασμό λόγω της διαφθοράς. Άρα θα συναινέσουν…

Θα παραμείνουμε ισχυροί πολέμιοι της διαφθοράς, η οποία καθημερινά καταστρέφει την ημικατεχόμενη Πατρίδα. Θα παραμείνουμε ισχυρά εναντίον λύσης που θα προσφέρει στο πιάτο την Κύπρο μας στον τουρκικό Αττίλα.

  • Τους βλέπουν καθημερινά στην Κύπρο… Από τις οθόνες των τηλεοράσεων, στις παρελάσεις, στα μνημόσυνα των ηρώων μας, τα οποία μολύνουν με την παρουσία τους. Πολύ λίγοι δεν έβαλαν το δάκτυλο στο μέλι. Το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο, με τη συνδρομή (δυστυχώς) και ολίγων μελών του λεγόμενου μιντιακού χώρου, ελέγχει όλο το νησί.

Είναι πολυκομματικό το κατεστημένο και έχει ισοπεδώσει και τις ιδεολογίες. Δεν τους βλέπετε; Δεξιοί, αριστεροί, και λοιποί, είναι όπως το λέει η παροιμία: «Άσπροι σκύλοι, μαύροι σκύλοι, όλοι οι σκύλοι μια γενιά»… Ξεκινούν και τρώνε όλοι μαζί, τα  χαλούν στη μοιρασιά και μετά βγάζουν τα …καλασνίκοφ στο τραπέζι.

Όταν μπλέκεσαι με τη διαφθορά, μοιραία καταλήγεις στο βούρκο αλλά και εκεί απ’ όπου δεν υπάρχει επιστροφή…

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Λέγαμε παλαιότερα για τη διαφθορά στην Ελλάδα, και χαιρόμασταν ότι «εμείς (στην Κύπρο) δεν είμασταν σαν τους καλαμαράδες», όπως απαράδεκτα χαρακτηρίζουν οι ηγέτες του ΑΚΕΛ τους αδελφούς μας στην Ελλάδα! Ο πολιτικός και ο οικονομικός κόσμος της Κύπρου έχει ξεπεράσει στο θέμα της διαφθοράς τους πάντες. Πρέπει η χώρα να είναι η πιο διεφθαρμένη, όχι μόνο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και του πλανήτη… Ας πάρουμε θέση, όπως στο σινεμά, για να παρακολουθήσουμε την τελική αναμέτρηση των διεφθαρμένων… Και ας προστατεύσουμε την Κύπρο μας από τους ξένους και τους ντόπιους, που βυσσοδομούν εναντίον του Ελληνισμού…

 

Πηγή: hellasjournal.com

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.