ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Δανέλλης: Προτιμάς σύνθετη ονομασία ή σκέτο Μακεδονία;
Wednesday
23/01/2019
01:05 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R ΣΚΟΠΙΑΝΟ
0

Σχόλιο G-M-R: Για όσους τυχόν δεν γνωρίζουν,  ο Σπύρος Δανέλλης είναι από αυτούς τους επαγγελματικά πολιτευόμενους, που αναπτύχθηκαν στα αριστεροκομμουνιστικά θερμοκήπια της με κάθε τρόπο (*) αύξησης της εκλογικής/συνδικαλιστικής/αυτοδιοικητικής/επιμελητηριακής/πανεπιστημιακής/κλπ δύναμης.

(*) και ο σκοπός βεβαίως είναι η προαγωγή μέσα στον αντι-προσωπευτικό κοινοβουλευτισμό και όχι η προαγωγή στην λαϊκή συνείδηση!

G-M-R , 22 Ιαν. 2019

 

 

«”Προτιμάς σύνθετη ονομασία ή σκέτο Μακεδονία;”. Αυτό είναι το πραγματικό ερώτημα» ανέφερε, μιλώντας στην Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων ο ανεξάρτητος βουλευτής Σπύρος Δανέλλης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την επικύρωσή της Συμφωνίας των Πρεσπών. Συμπλήρωσε, δε, πως η μεγάλη απάτη που έστησε πολιτικές, δημοσιογραφικές και εκκλησιαστικές καριέρες, αλλά και δημιούργησε ή πολλαπλασίασε περιουσίες, στις μέρες μας ήρθε ως εξής: Θέλεις τον όρο Μακεδονία στο όνομα της γειτονικής σου χώρας;

Ο κ. Δανέλλης τόνισε πως με τη μυωπική διαχείρισή μας, όπου μέλημα ήταν το ψηφοθηρικό-μικροκομματικό συμφέρον και όχι το εθνικό, καταλήξαμε σήμερα το μεγάλο ζητούμενό μας να έχει περιοριστεί στη διασφάλιση της μη μονοπώλησης, της μη αποκλειστικής χρήσης από τη γειτονική χώρα του όρου Μακεδονία.

«Ο γνήσιος πατριωτισμός απαιτεί αυτοπεποίθηση και σεβασμό στον πατριωτισμό των άλλων» επισήμανε ο βουλευτής για να συμπληρώσει: «Όχι μόνο δεν πουλάμε ή χαρίζουμε, αντιθέτως προσπαθούμε να πάρουμε πίσω».

Πηγή: newsbeast.gr

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.