ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Δηλώσεις Ράϊκου
Sunday
30/12/2018
02:26 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Προτάσεις Απελευθερωτικής Συνέργειας Στεφανία Λυγερού
0

Στεφ. Λυγερού, 23 Οκτ. 2018

 

 

 

Δηλώσεις Ράϊκου

(πρώην εισαγγελέας εφετών – διαφθοράς)

Η Ράικου δήλωσε ότι η Δικαιοσύνη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΒΛΗΤΗ και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ. Οι εισαγγελείς δέχονται πιέσεις από κάποιους (όλοι αναρωτιόμαστε από ποιους), οι οποίοι διατάζουν τους εισαγγελείς, ορίζοντας ποιες υποθέσεις θα πρέπει ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ και ποιες να διεκπεραιώσουν! (οι δηλώσεις εδώ).

Το πρώτο που έχω να πω, που αφορά την κα Ράικου, είναι.. ότι οι εισαγγελείς δεν είναι ΡΟΜΠΟΤ (βλ. εδώ), ό,τι ram τους βάλεις, αυτό να τρέχουν! (Αν είναι έτσι, να ΦΥΓΕΤΕ μάνα μου, όλοι!!! Να βάλουμε μηχανήματα να κάνουν τη δική σας δουλειά – δεν αφορά σε ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ πλέον, ΕΣΕΙΣ την καταντήσατε δουλειά!!!)

Καθώς επίσης και: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οι εκπρόσωποι της Δικαιοσύνη να είναι ΑΒΟΥΛΟΙ, ΕΡΜΑΙΑ όντα (βλ. εδώ). Και απαγορεύεται ΟΧΙ επειδή έχουν λάβει υψηλού επιπέδου μόρφωση, ούτε επειδή κατέχουν μία τέτοια θέση, απόλυτης εξουσίας (απόλυτη εξουσία βλ.: Από δική τους υπαιτιότητα συνεχίζουν ακάθεκτοι και ασταμάτητα την εξολοθρευτική τους πολιτική οι προδότες, επειδή οι εκπρόσωποι της Δικαιοσύνης ΔΕΝ ΕΠΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ τις υποθέσεις των πολιτών!!!! Των πολιτών αυτών που το ΧΡΕΟΣ τους το έκαναν, κίνησαν δηλαδή τη νόμιμη διαδικασία!! ΑΥΤΟΙ δεν έκαναν τη δουλειά τους, κατά πώς ΕΧΟΥΝ ΟΡΚΙΣΤΕΙ!!! ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ!!!

Την ώρα που ο πολίτης ΑΝΕΛΑΒΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ, και τη σηκώνει ΕΚΟΛΟΚΛΗΡΟΥ, καθώς και το ΤΙΜΗΜΑ, και ΑΥΤΟΙ το μόνο που είχαν να κάνουν ήταν ΝΑ ΕΚΔΙΚΑΣΟΥΝ την υπόθεση!!! κι αυτό το μόνο, το αυτονόητο, απλά ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ!!! Και συνεχίζουν ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ!!!), αλλά……. το σημαντικότερο: Ο λόγος που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να λειτουργείτε ΚΑΘ’ ΥΠΟΔΕΙΞΗ, ΟΠΟΙΟΥ – ας είναι και ο θεός ο ίδιος!!! – είναι γιατί ΡΗΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, κι εσείς με θράσος ΚΑΤΑΠΑΤΑΤΕ τον θεμέλιο αυτό λίθο της Δημοκρατίας, και όχι μόνο τον καταπατάτε, αλλά ευθαρσώς, μπρος στη μούρη μας (του λαού), θέλετε να βγάλετε και την ουρά σας απ’ έξω!!! Θέλετε να βγείτε και λάδι!!!!! ότι ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ!!!!

Το ότι τα δήλωσες, νομίζεις ότι ΣΕ ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ;;;;;; Ότι απαλλάσσεσαι για την καταπάτηση του Όρκου σου αλλά – κυρίως και πρωτίστως – την καταπάτηση του Ελληνικού Συντάγματος;;;;

Νυχτωμένη βαθιά!! (αλλά και νυχτωμένοι: όπου «Ράικου» βάλε ΚΑΘΕ εκπρόσωπο της Δικαιοσύνης). Το ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ που αναφέρω για τους βουλευτές εδώ, αφορά ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ – ΚΥΡΙΩΣ, εσάς! Τους συνενόχους! Τους συμμετέχοντες! Για τους προδότες υπάρχει και μία άλλη εκδοχή: εδώ

Αφήνουμε την κα Ράικου και πάμε σ’ αυτά που ενδιαφέρουν/είναι χρήσιμα για εμάς (τον λαό). Ο λόγος που η κα Ράικου αποφάσισε να μιλήσει, ήταν το γεγονός ότι αναφέρθηκε το όνομα του συζύγου της σε δημοσίευμα, εμπλεκόμενο για συμμετοχή στο σκάνδαλο novartis (βλ. εδώ). Που αυτό σημαίνει ότι ΔΕΝ αποφάσισε να βγάλει τα άπλυτα στη φόρα από επαγγελματισμό! Ούτε από κάποια κρίση συνειδήσεως! Ούτε επειδή τελικά αποφάσισε να ΤΙΜΗΣΕΙ τον όρκο της!!! ούτε επειδή τελικά αποφάσισε να γίνει ΕΝΝΟΜΗ, που σημαίνει ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙ και ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ τους νόμους!!!! Και δη, όχι τους απλούς δικονομικούς, τους νόμους του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!!! ΟΥΤΕ (το σημαντικότερο) με σκοπό να πράξει – ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ και ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΗΣ να πράττει/κάνει το ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ – κατά το συμφέρον και προς το όφελος του Ελληνικού λαού!

ΌΧΙ, δεν έβγαλε στην φόρα την αλήθεια, γι’ αυτούς τους σπουδαίους, άξιους λόγους, αλλά…… γιατί βγήκαν τα δικά της άπλυτα στη φόρα!!!!!!

Σ’ ένα παλαιότερο κείμενο είχα γράψει ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ με τον οποίο ΔΙΝΕΤΑΙ (ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ) κάποια εξουσία. Ο τρόπος είναι ο εξής: Δίδεται εξαρχής ένα ΚΑΛΑΜΑΚΙ – ΠΡΙΝ σε κάποιον δώσουν τη θέση -, για να ρουφά χρήματα του Ελληνικού λαού (ή, που το ίδιο είναι, του κάνουν διάφορες εξυπηρετήσεις, ή τον φοροαπαλλάσσουν, ή του προσφέρουν το απυρόβλητο). Το κείμενο εδώ . Και ο λόγος που το κάνουν είναι….. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΝ! Στην περίπτωση δηλαδή που ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΠΟΥΝ, στην περίπτωση που διαφωνήσει δηλαδή, και δεν θέλει να πράξει τις εντολές που παίρνει, σ’ αυτή την περίπτωση του λένε: Αν δεν το κάνεις, θα πω ότι κρατάς αυτό το συγκεκριμένο καλαμάκι και ρουφάς αυτά τα συγκεκριμένα χρήματα, του Ελληνικού λαού (ή ό,τι από τα παραπάνω έχει ΠΡΟ συμφωνηθεί, που αφορά σε ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ.)

Χρήσιμο λοιπόν για εμάς είναι να το γνωρίζουμε, για να… φτιάξουμε αυτό.

Και κάτι τελευταίο, για να το ολοκληρώσουμε: Ο (ΒΑΘΥΤΕΡΟΣ) σκοπός που τα έβγαλε στη φόρα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ για να αλλάξει η κατάσταση!!! Αφορά ΣΕ – ΝΕΤΟ ΣΚΕΤΟ, και ΩΜΟ – ΕΚΒΙΑΣΜΟ, ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ!!!!!

Είναι σαν να τους λέει, αν δεν με απαλλάξετε των κατηγοριών, θα σας καταδώσω. Φοβέρα είναι ουσιαστικά, τακτική που κατά κόρον μέχρι σήμερα, και από άπειρους, έχει χρησιμοποιηθεί, και είναι και ο λόγος που, εκεί που σκάει μία βόμβα, την άλλη στιγμή την βλέπεις φραπ και ξεφουσκώνει!!!! Έσβησε όπως άναψε δηλαδή, ή/και σαν να μην έσκασε ποτέ!

Αυτό που στην πραγματικότητα συμβαίνει είναι….. ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙ! Κάτι σαν την ακύρωση της αρχικής συμφωνίας, και τη σύνταξη μιας νέας, υπό νέα βάση, με νέα κριτήρια, ήτοι: «τι μου έδωσες, τι θα σου δώσω, πήρα λιγότερα, μού πήρες περισσότερα, δεν τήρησες αυτό, τήρησα το άλλο, θέλω το τάδε αντί για το δείνα» κλπ.

Που αυτό σημαίνει ότι, από την συγκεκριμένη βόμβα, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!!! (ως είθισται!!), ό,τι κι αν βγει στη φόρα!!! Γιατί: ΚΟΡΑΚΟΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ!!! Τελεία. Ποτέ στην ιστορία δεν έβγαλε, ποτέ δεν θα βγάλει. (Άρα η λύση είναι.. να μην κατασκευάζουμε κόρακες!)

Βέβαια να πούμε και το χαρμόσυνο. Γι’ αυτούς έχουν στενέψει ΑΠΟΛΥΤΑ τα περιθώρια. Η φαρέτρα των επιλογών έχει φτάσει στο ναδίρ της. Το τέλος είναι όχι απλά δεδομένο, είναι και πολύ κοντά. Και φυσικά δεν χρειάζεται να κάνουμε εμείς τίποτα, ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ θα φαγωθούν! Το σάπιο θα πέσει ΜΟΝΟ ΤΟΥ από το δέντρο, καθότι ΣΑΠΙΣΕ! Και ό,τι σαπίζει ΠΕΘΑΙΝΕΙ. Κι αν κάτι πεθάνει δεν μπορεί ΟΡΘΙΟ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ.

Εμείς (ο λαός), η μόνη δουλειά που έχουμε να κάνουμε, είναι αυτή που ήδη (εδώ και 8 βάρβαρα χρόνια κάνουμε), καθόλα ανεξάρτητη με αυτούς: Είμαστε Ο ΚΟΣΜΟΣ που ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ για να υπάρξουν (βλ. εδώ). Ο λαός έχει τη δύναμη! Που ΑΡΑ το μόνο που χρειάζεται είναι να την βρούμε. Να ξέρουμε εμείς οι ίδιοι τη δύναμή μας.

Υ.Γ. Οι εκπρόσωποι της δικαιοσύνης μπορείτε να κινήσετε όλες τις νόμιμες διαδικασίες εναντίων μου! Όχι μόνο για όσα σας καταλογίζω στο παρόν κείμενο, αλλά ΚΑΙ (επιπροσθέτως), βάσει όλων των καταγγελιών που έχω καταθέσει εις βάρος σας (τις οποίες θα βρείτε ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΑΣ), αλλά ΚΑΙ (επιπροσθέτως) επειδή έχω δηλώσει ότι δεν σας αναγνωρίζω (εδώ). Κάτι που (ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ) να είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΤΙΜΩΤΙΚΟ για εσάς.

 

Πηγή: upogia-taxi.blogspot

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.