ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Δραματική προειδοποίηση: Περιμένουμε την ασθένεια Χ, πιο θανατηφόρα από τον κορωνοϊό
Sunday
31/01/2021
21:24 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ
0

Σχόλιο GMR: Εντάξει, οι πολιτικοί έχουν άλλα ενδιαφέροντα, πως θα στηρίξουν Χρεοκρατία, πολεμικούς και οικονομικούς ανταγωνισμούς, οι διανοούμενοι θαυμάζουν εαυτούς, η ζωή απολαμβάνει την κανονικότητά της.

Πρόταση; Να ξεσηκωθούν ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ  οι διανοούμενοι, να ζητήσουν  αλλαγή κοινωνικοπολιτικών συστημάτων, Δημοκρατία, παιδεία, υγεία, εργασία, ΙΩΒΗΛΑΙΟ, …

_.

 

 

 

Σύνταξη newPost, 30 Ιανουαρίου 2021

 

 

 

 

 

Παγκόσμια ανησυχία για την «ασθένεια Χ». «Το θέμα είναι “πότε και όχι αν” θα εμφανιστεί η επόμενη πανδημία», τονίζει Βρετανός επιστήμονας.

Την ώρα που ολόκληρος ο πλανήτης δίνει «μάχη» με τον νέο κορωνοϊό και τις μεταλλάξεις του, έρχονται στο «φως» προβλέψεις λοιμωξιολόγων για νέα και μάλιστα πιο θανατηφόρα πανδημία.

Ο Mark Woolhouse, καθηγητής επιδημιολογίας του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου, σε ομιλία του το 2017, είχε αναφέρει πως στελέχη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, έκαναν λόγο για την «Ασθένεια Χ», η οποία ήταν ο μεγάλος τους φόβος.

«Έχουμε την αίσθηση πως η επόμενη πανδημία, την οποία δεν έχουμε ζήσει ακόμα, θα είναι πολύ χειρότερη», δήλωσε σε συνέντευξή του στο PA ο Woolhouse.

Όταν ρωτήθηκε για την ύπαρξη της… μυθικής «Ασθένειας Χ», την οποία αναφέρουν όλο και συχνότερα οι επιστήμονες, απάντησε: «Φυσικά. Δεν λέμε ποια αν, λέμε πότε θα συμβεί. Δεν μπορούμε να προβλέψουμε με ακρίβεια τι θα συμβεί αλλά με μαθηματική ακρίβεια θα συμβεί. «Το θέμα είναι “πότε και όχι αν” θα εμφανιστεί η επόμενη πανδημία», τονίζει χαρα.

Σύμφωνα με τον Woolhouse, κάθε χρόνο οι επιστήμονες ανακαλύπτουν έναν ή δύο ιούς που μεταφέρονται στον άνθρωπο.

Next pandemic is a matter of ‘WHEN not if’: Scientist warns new ‘Disease X’ outbreak could be ‘around corner’ https://t.co/IKRBtUVZrG

Daily Mail U.K. (@DailyMailUK) January 28, 2021

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών ο καθηγητής Jean-Jacques Muyembe Tamfum, ένας εκ των επιστημόνων που ανακάλυψαν τον Έμπολα, είχε δηλώσει και εκείνος πως σύντομα η ανθρωπότητα θα βρεθεί απέναντι στην «Ασθένεια Χ».

 

 

Πηγή: newpost.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.