ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Εφοδος ΕΛ.ΑΣ σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στα Εξάρχεια: Βρέθηκαν τα γνωστά σύνεργα των «μπαχαλάκηδων»
Saturday
19/11/2022
18:59 GMT+2
Κείμενα Γνώμης "ταξική πάλη" μπαχαλάκηδες
0

Σχόλιο GMR:   Αυτά είναι τα σύνεργα της ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕΝΗΣ “ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ”.

“Ταξικής πάλης” συντηρούμενης ποικιλοτρόπως, και από φανερά και από κρυφά και από συστημικά και από “αντιεξουσιαστικά” και από κοινοβουλευτικά/πολιτευόμενα ΚΕΝΤΡΑ-ΠΡΟΣΩΠΑ, “ταξικής πάλης”.

1) “Ταξική πάλη”, 2) εγκληματικότητα όλων των ειδών και βαθμών, 3) δικαιωματικότητα συνδυασμένη με ιδιοτελή αξιοποίηση, 4) τηλε-εξαπάτηση και τηλε-τρομοκρατία, 5)  οπαδοκρατία παντός είδους με ιδιοτελείς ως σκοτεινές και εγκληματικές άκρες, είναι μερικά από τα βασικά συστατικά του εκ του ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΟΣ του ισχύοντος κοινωνικοπολιτικού συστήματος ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ επί της κοινωνίας.

Το ίδιο το σύστημα, η οικονομική ολιγαρχία εσωτερική και εξωτερική, μέσω της Βουλή πάντα, με έναν ολόκληρο θεσμικά, εξωθεσμικά (και παραθεσμικά) ελεγχόμενο δικαιϊκό κόσμο, με χρησιμοποίηση θεσμικά (και παραθεσμικά) δυνάμεων τάξης και ασφάλειας, και φυσικά ελέγχοντας/”διορθώνοντας” και την πορεία του εποικοδομήματος, εξαπατά, ελέγχει, διαιρεί, εκβιάζει, εξαγοράζει, επιβάλλει, καταστέλλει, τιμωρεί.

Κατά τα λοιπά, ας είμαστε ευχαριστημένοι όλα τα παραπάνω να γίνονται με στοιχειώδη καπιταλιστική “εκλογίκευση”, με επαρκείς γνώσεις επιστήμης-οργάνωσης, ευπρόσδεκτο κάτι το δυνατόν καλύτερο, για να μην υπάρχει (τουλάχιστον, γιατί για τα πολύ καλύτερα δεν αξιωνόμαστε όλοι οι αντί-καπιταλιστές) πέραν της προαναφερθείσας παντός είδους εκμετάλλευσης, περαν δηλαδή της ταξικής-πατριωτικής-ηθικής εκμετάλλευσης, και “λόγω ασχετοσύνης καταστροφή”.

_.

 

 

 

 

HellasJournal-ειδήσεις, 18 Νοεμβρίου 2022

 

 

 

 

 

 

Επιχείρηση σε εγκαταλελειμμένο κτίριο κοντά στην πλατεία Εξαρχείων πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί, στο πλαίσιο κατάλληλης αξιοποίησης πληροφοριακών δεδομένων, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον συγκεκριμένο χώρο συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 100 φιάλες αλκοολούχων ποτών σε κιβώτια, πέτρες και λοιπά οικοδομικά υλικά.

 

 

 

 

Πηγή: hellasjournal.com

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.