ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Είναι σε κόντρα οι στρατιωτικοί με το πολιτικό σύστημα;
Tuesday
25/08/2020
17:01 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Μάκης Ανδρονόπουλος
0

Σχόλιο GMR: Κύριε Ανδρονόπουλε, να “καλυφθούν χθες” οι αμυντικές ανάγκες δεν γίνεται.

Να γίνουμε ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ {{ Η κυβέρνηση και τα κόμματα καλά θα κάνουν να αντιληφθούν την σημασία που έχει για την Ελλάδα η}} (και μάλιστα με καθημερινή αρθρογραφία) όμως με το ΕΓΚΛΗΜΑ του ΧΘΕΣ, αυτό είναι Η ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ.

Εν πάσει περιπτώσει, σημειώνουμε τον “δεκαετή “αφοπλισμό” των ενόπλων δυνάμεων κατά την περίοδο των Μνημονίων…

Αν προσθέσει κανείς τα πολύχρονα σκάνδαλα με τις ατυχείς αμυντικές δαπάνες, το δεκαετή “αφοπλισμό” των ενόπλων δυνάμεων κατά την περίοδο των Μνημονίων και την αισθητή ανατροπή της ισορροπίας ισχύος μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, οι στρατιωτικοί έχουν κάθε λόγο να είναι επιφυλακτικοί έναντι του πολιτικού συστήματος.

Συνεργός στο συγκεκριμένο έγκλημα, το άτομο που η συνέργειά του κρίθηκε ως επιτυχής προϋπηρεσία για Τhere Is No Alternative στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

._

 

 

 

Μάκης Ανδρονόπουλος, 24 Αυγ. 2020

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Η αποπομπή-παραίτηση του αντιναυάρχου ε.α. Αλέξανδρου Διακόπουλου, Συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας, έγινε επειδή δήλωσε –«για να μην κοροϊδευόμαστε»– ότι το Oruc Reis έχει κάνει έρευνες. Η παραίτηση είχε δύο συνέπειες: Πρώτον, κλόνισε την εμπιστοσύνη του λαού στον λόγο της κυβέρνησης σε ό,τι αφορά τα εθνικά μας ζητήματα. Δεύτερον, ανέδειξε τη διαφορετική γλώσσα που μιλούν οι στρατιωτικοί από το πολιτικό σύστημα.

Αυτό είναι φυσικό σε μια συνταγματική δημοκρατία, αν και στην περίπτωση του Διακόπουλου φαίνεται πως άλλη είναι η αιτία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μέχρι πρότινος Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας είπε δημόσια αυτό που κουβεντιάζουν πίσω από κλειστές πόρτες στα δώματα της εξουσίας. Και το είπε όχι με πρόθεση κριτικής, αλλά μάλλον για να πει με έμμεσο τρόπο «ναι το Oruv Reis κάνει έρευνες, αλλά δεν θα κάνουμε και πόλεμο για να το εμποδίσουμε»!

 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο, εδώ.

 

 

Πηγή: slpress.gr

 

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.