ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Επεισόδια και μολότοφ στις συγκεντρώσεις για τα εργασιακά στην Αθήνα – Χημικά στα Εξάρχεια
Friday
07/05/2021
02:50 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος
0

Σχόλιο GMR: Παλιά μου τέχνη (ή προβοκάτσια κατά της εργατικής τάξης, με την αριστεροκομματική εκτός του ΚΚΕ, ΑΝΟΧΗ) κόσκινο!!!

Ερώτηση:  Είναι δυνατόν ο μη ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ και ο μη ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ εργαζόμενος να θελήσει να συμμετέχει σε αυτή την κομματικο/ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ατομικοτρομοκρατική επίδειξη;;;

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ: Μπορεί να λείψει ο Μάρτης απ’ την Σαρακοστή;  https://www.newsbomb.gr/politikh/story/1193200/tsipras-o-ti-pio-antilaiko-exei-ferei-pote-elliniki-kyvernisi-i-katargisi-toy-8oroy & https://greek-market-research.com/clink/giati-chairetai-o-kosmos-kai-rainei-ton-tsipra-me-loyloydia-patera/

ΤΡΙΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ: Η ΑΝΤΑΡΣΥ-ΑΤΟΜΙΚΟ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΠΑΧΑΛΟΚΡΑΤΙΑ (Η οποία δεν απαντά στα εδώ: https://greek-market-research.com/article/allo-ena-ergodotiko-egklima-o-chamos-ton-3-ergolavikon-ergaton-se-erga-toy-diktyoy-toy-deddie-stin-eyvoia/ &   https://greek-market-research.com/article/to-facebook-mplokarei-tis-ekdoseis-kpsm-gia-antifasistiko-vivlio/), δεν κινδυνεύει να μολυνθεί που διαρκώς και για ψύλλου πήδημα (Όχι για το από Χρεοκρατία Πήδημα) συναγελάζεται διαδηλωσιακά https://greek-market-research.com/clink/oi-diadilosies-kke-antarsya-syriza-mera25/ με τον Τσίπρα και τον Γιάνη ;;;

Βέβαια, όλοι τους έχουν κοινό στόχο, την πλήρη καταστροφή του Ελληνικού Κράτους, οι μεν επειδή είναι οι εντολοδόχοι χρεοκρατίας-παγκοσμιοποίησης, οι δε, επειδή πρέπει να καταστραφούν ακόμα και τα ελληνικά ραπανάκια επειδή “είναι καπιταλιστικά” (κρίμα και για τον σοβαρό οικονομολόγο τους Σταύρο Μαυρουδέα που μπλέκει τις μαρξιστικές οικονομολογικές τεκμηριώσεις του με τα καπιταλιστικά ραπανάκια).

_.

 

 

 

Newsbomb, 6 Μαίου 2021

 

 

 

 

Επεισόδια με βόμβες μολότοφ σημειώθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης μετά τις συγκεντρώσεις για τα εργασιακά στο κέντρο της Αθήνας – Στα Εξάρχεια υποχώρησαν οι ταραξίες

Επεισόδια σημειώθηκαν λίγο πριν τις 13:30 το μεσημέρι της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας μετά τις πορείες κατά του εργασιακού νομοσχεδίου.

Άγνωστοι πέταξαν μπογιές και πέτρες στο κτήριο της Τράπεζας της Ελλάδος στην Πανεπιστημίου.

Παράλληλα άλλα άτομα προχώρησαν σε ρίψη μολότοφ

Τα επεισόδια πραγματοποίησαν περίπου 200 άτομα που βγήκαν από το κύριο σώμα της πορείας.

Αρχικά πέταξαν μπογιές στο κτήριο της Τράπεζας της Ελλάδος και στη συνέχεια μολότοφ και πέτρες.

Οι ταραξίες έριξαν μάλιστα τρεις βόμβες μολότοφ από τις οποίες εξερράγησαν μόνο οι δύο.

Αμέσως μετά την επίθεση ενισχύθηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες μέχρι εκείνη τη στιγμή ακολουθούσαν διακριτικά την πορεία.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι ταραξίες υποχώρησαν στην περιοχή των Εξαρχείων όπου σημειώθηκαν περιορισμένες συγκρούσεις με ρίψη χημικών.

Τι προηγήθηκε

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο κέντρο της Αθήνας στα πλαίσια των τριών διαδηλώσεων κατά του εργασιακού νομοσχεδίου.

«135 χρονια μετα το Σικάγο βαζουν στον στόχαστρο τα εργατικά δικαιώματα», «αντεργατικο το νομοσχέδιο Χατζηδάκη» ήταν μερικά από τα συνθήματα που ακούγονταν από τα μεγάφωνα.

Η τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία στους κεντρικούς δρόμους στο κέντρο της Αθήνας λόγω των διαδηλώσεων με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί «έμφραγμα» στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Για «γελοίες δικαιολογίες Μητσοτάκη για το εργασιακό» έκανε λόγο στο Newsbomb.gr ο πρώην υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.

«Δεν θα επιτρέψουμε στην κυβέρνηση να σπάσει το κοινωνικό συμβόλαιο» δήλωσε από την πλευρά του στην κάμερα του Newsbomb.gr ο Νίκος Παππάς.

 

«Θα δώσουμε τη μάχη απέναντι στο αντεργατικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης μαζί με τον λαό και τους εργαζομένους» είπε στο Newsbomb.gr η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

 

Νωρίτερα είχε γεμίσει η πλατεία Συντάγματος από διαδηλωτές του ΠΑΜΕ που διεμήνυσαν «κάτω τα χέρια από το 8ωρο».

«Μετά από μία δεκαετία συνεχών αντεργατικών μέτρων από τις κυβερνήσεις της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ, έρχεται η σημερινή κυβέρνηση να φέρει συντριπτικό πλήγμα σε όλα τα δικαιώματα των εργαζομένων. Είμαστε όλοι σήμερα εδώ ενωμένοι, γιατί αγωνιζόμαστε να καταργηθούν όλοι οι αντεργατικοί νόμοι της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί αρνούμαστε την 10ωρη δουλειά. Γιατί δεν πρέπει να κατατεθεί αυτό το νομοσχέδιο – έκτρωμα του Χατζηδάκη. Γιατί υπερασπιζόμαστε τη συνδικαλιστική δράση και ελευθερία όλων των εργαζομένων» ανέφερε σε δήλωσή του ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

δείτε ΦΩΤΟ και video της συγκεκριμένης ανάρτησης εδώ.

 

Πηγή: newsbomb.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.