ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Γιατί η ΝΔ διέγραψε τον βουλευτή Ανδρέα Πάτση
Thursday
27/10/2022
00:15 GMT+2
Κείμενα Γνώμης κόκκινα δάνεια Ν.Δ.
0

Σχόλιο GMR: Αφήνουμε την φωτό με την αγάπη για τον τόπο του ασχολίαστη για να περάσουμε στα σημαντικότερα.

Δηλαδή, με τους λοιπούς γύπες που αγοράζουν τα κόκκινα δάνεια στα πλαίσια των μνημονιακών δεσμεύσεων, δεν τρέχει τίποτα; Η υποκρισία και του εικονιζόμενου και των διαγραψάντων περισσεύει.

Επί τη ευκαιρία θυμίζουμε και την Παπαδημούλειο δεξιο (ως εφ όλης της ύλης αριστεροδεξιός) αισχύνη https://greek-market-research.com/clink/papadimoyleios-dexio-aischyni/ .

_.

 

 

 

 

SLpress-Ειδήσεις, 25 Οκτωβρίου 2022

 

 

 

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

 

Η ΝΔ διέγραψε από την κοινοβουλευτική της ομάδα τον Ανδρέα Πάτση, μετά από καταγγελίες για επιχειρηματικές δραστηριότητες που αφορούσαν εξαγορά κόκκινων» δανείων. Προηγουμένως, ο βουλευτής κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στον γενικό γραμματέα Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Γιάννη Μπούγα, για τις κατηγορίες.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι όλες του οι δραστηριότητες είναι απολύτως νόμιμες. Οι εξηγήσεις του Πάτση δεν έπεισαν τελικά την Πειραιώς, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση από το Μέγαρο Μαξίμου: «Οι εξηγήσεις του βουλευτή Ανδρέα Πάτση για επαγγελματικές του δραστηριότητες, που δεν συνάδουν με την ιδιότητα του βουλευτή και τις αρχές της Νέας Δημοκρατίας, δεν κρίθηκαν επαρκείς. Κατόπιν τούτου, με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ο βουλευτής Γρεβενών Ανδρέας Πάτσης, τίθεται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ».

 

Υπενθυμίζεται πως οι καταγγελίες ήρθαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, με την Κουμουνδούρου να αναφέρει ότι ο Ανδρέας Πάτσης εμφανίζεται ιδιοκτήτης ξένων εταιρειών ειδικού σκοπού, οι οποίες αγόρασαν κόκκινα δάνεια 63 εκ. στην τιμή των 4,3 εκ. και ο κ. Πάτσης κερδοσκοπεί από αυτό.

 

Συνεχίστε την ανάγνωση, εδώ.

 

 

Πηγή: slpress.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.