ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

H βιομηχανία μηνύσεων και αγωγών για συκοφαντική δυσφήμιση. Υπόθεση Στεφανή – ΔΕΗ
Wednesday
03/10/2018
00:31 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΔΕΗ Νίκ. Στεφανής
0

 

G-M-R, 2 Οκτ. 2018

 

Πηγή: https://gkanellakis.blogspot.com/2018/06/Stefanis-DEH.html

Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2018

 

Έχοντας (μεταξύ των άλλων) ως δόγμα ότι οι ΑΛΗΘΙΝΟΙ bloggers είναι κοινωνοί της Αλήθειας, της Διαφάνειας και του αγώνα, και εν συνεχεία του : Οι whistleblowers και η βιομηχανία μηνύσεων και αγωγών για συκοφαντική δυσφήμιση. Υπόθεση Αλιφιεράκη – ΔΕΗ ας δούμε μια ακόμη πλευρά της προσπάθειας μέσω της ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ της Δικαιοσύνης και μέσω της υποβολής μηνύσεων – αγωγών, με αυτοσκοπό να κλείσουν στόματα «κακών παιδιών» που «μιλάνε πολύ» …

Ήταν 25 Μαίου 2017 όταν ο Πολίτης και συνταξιούχος Μηχανικός πλέον και τέως επιθεωρητής της ΔΕΗ, Νικόλαος Στεφανής, έκανε πολλοστή έκκληση μέσω sites και blogs, προς το Κράτος για να δοθεί η δέουσα προσοχή στις ρωγμές που είχαν εμφανιστεί στο Ορυχείο Αμυνταίουτης ΔΕΗ μέσω υλικού που έδωσε στο blog olympia.gr. (Βλέπε σχετικά εδώ).

Τις ίδιες ημέρες, που ο τεχνικός σύμβουλος της ΔΕΗ βεβαίωνε (!) ότι δεν υπάρχει κίνδυνος κατολίσθησης του εδάφους. (Βλέπε σχετικά εδώ).

Την επόμενη ημέρα από την τελευταία έκκληση – γνωστοποίηση του Στεφανή, την 26 Μαίου 2017, έγινε κατολίσθηση και 80 εκατομμύρια κυβικά μέτρα εδάφους σακάτεψαν το Ορυχείο, προκαλώντας ζημία πολλών δισ. euro στην Πολιτεία. (βλέπε σχετικά εδώ).

Λίγο αργότερα, περί τον ένα μήνα, ο συνταξιούχος πλεόν Πολίτης και Μηχανικός και τ. επιθεωρητής της ΔΕΗ Νικόλαος Στεφανής, με την ιδιότητα του μετόχου της ΔΕΗ, κατέθεσε μήνυση κατά της ΔΕΗ.

Ποια η συνέχεια; Η … αυτονόητη για «μερικούς – μερικούς». Η ΔΕΗ, μετά από απόφαση του Δ.Σ. της, επί ημερών της νυν διοίκησης του Μανώλη Παναγιωτάκη, κατέθεσε αντι-μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση κατά του Νικόλαου Στεφανή !!!,καθώς, με βάση του «πόρισμα» για την κατολίσθηση δεν ευθυνόταν η ΔΕΗ.

Και αυτό το «πόρισμα» ήταν σε αντιδιαστολή με ότι βεβαιώνουν καθηγητές Πανεπιστημίου (μεταλλειολόγοι, σεισμολόγοι κλπ). Βλέπε σχετικά εδώ.

Την μήνυση κατά του Νίκου Στεφανή θα την βρείτε στο blog του Νίκου https://oataktos.wordpress.com/2018/06/02/το-δ-σ-της-δεη-α-ε-στέλνει-στα-δικαστήρι/ καθώς και εδώ, εδώ και εδώ.

Επί της παρούσης, θα μείνω σε ένα τελευταίο. Στο ποιος είναι ο Μανώλης Παναγιωτάκης της ΔΕΗ, σύμφωνα με τον insider Πολίτη Νικόλαο Στεφανή.

Αντιγράφω από τη σελίδα του Στεφανή https://oataktos.wordpress.com/2018/06/02/το-δ-σ-της-δεη-α-ε-στέλνει-στα-δικαστήρι/ τα εξής :

Κατόπιν αυτών, επιθυμώ να προσθέσω μια ακόμη υπενθύμιση για τα της ΔΕΗ μιας και : Ποινές από 3 έως 5 χρόνια επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε 7 πρώην συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ για την υπόθεση των χρυσών επιχορηγήσεων από τη ΔΕΗ.

Συνεχίζεται…

Υ.γ. Μηχανικοί του ΤΣΜΕΔΕ, ο Στεφανής είναι ένας Μηχανικός που τόλμησε.

Upd. Αξίζει να διαβάστε και αυτό εδώ : Επιχείρηση τρομοκράτησης από τη ΔΕΗ – Κατέθεσε μήνυση κατά του Νίκου Στεφανή – Με φόντο την κατολίσθηση στο ορυχείο Αμυνταίου

Πηγή: oataktos.wordpress

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.