ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Η ελληνική εκδοχή του Far West – Δικαιοσύνη και πολιτικό παζάρι
Monday
24/08/2020
11:30 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Πέτρος Πιζάνιας
0

Σχόλιο GMR: Αγαπητέ Κύριε Πιζάνια, στα πλαίσια του “δημοκρατικού διαλόγου”, όπου πιστεύουμε πως εμπίπτει η αρθρογραφία σας, σας διαβιβάζουμε το παρακάτω σχόλιό μας, αναμένοντας την οποιαδήποτε από πλευρά σας, κριτική, ή δημιουργική “δια τα περαιτέρω” ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ:

Άκρως καταγγελτικό από ποινική άποψη το άρθρο!

Ευνόητο το ΕΡΩΤΗΜΑ:

Ποιους ευνοεί και ποιών την ζωή υπονομεύει αυτή η συνεχής πτώση της κοινωνίας και της χώρας; Τι άλλο μας επιφυλάσσουν; Και εμείς πολίτες τι ευθύνες έχουμε;“!

Απάντηση, ΟΜΩΣ, στο ερώτημα “και εμείς οι πολίτες…“;

“Εμείς”;

Λύσαμε (“οι Εμείς” που αρθρογραφούμε), το ζήτημα “και Εγώ που αθρογραφώ, ΤΙ ΠΡΑΤΤΩ;”, προκειμένου να ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ (η απάντηση στο ευνόητο ΕΡΩΤΗΜΑ) το ΕΜΕΙΣ;

“ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ”: Σχετικά με το “αμελλητί“, πέραν της “γρήγορης”, ενδεχόμενα συγκυριακής, ως αιτιολογικής του όρου, σύνδεσης με βαλτούς μάρτυρες κατηγορίας, υπάρχει η δημόσια, “αμελητί” , ΕΝΩΠΙΟΣ-ΕΝΩΠΙΩ καταγγελία του μνημονιακού FAR WEST (“και ήταν μόνον τρεις γυναίκες, αυτές και το δίκιο ενός ολόκληρου λαού”), υπάρχει και η από τον καθηγητή Ανδρέα Δημητρόπουλο (και τον δικηγόρο κο Δ. Κουκιώτη και όχι μόνον) ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ (όπου το “αμελλητί” αφορά την από την τακτική Δικαιοσύνη ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ και όχι αμελλητί ξεπέτας στη Βουλή) κάθε “αμελητί ενδεδυμένου φύλλου αντιμνημονιακής συκής”, εδώ και εδώ (περιγράφει την αντισυνταγματική, ποινικά ελεγχόμενη Μνημονιακή κυβερνητική πολιτική και που συνδυάζεται με το άρθρο περί ποινικής αντιμετώπισης (ως εγκληματική πράξη ΕΠ’ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ)  αυτής της πολιτικής από την τακτική δικαιοσύνηαλλά όπως μπορείτε να δείτε ακόμη και εδώ.

 

Επίσης, υπάρχουν ΣΤΟ (διαρκώς αυθαίρετο κτίσμα) ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΩΝ, ντουζίνες ΑΔΙΑΒΑΣΤΕΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, (επί των οποίων, ουδέν είδαν-ουδέν άκουσαν (ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ-ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ), ΑΠΑΞΑΠΑΝΤΕΣ οι, ΠτΒ, Υπουργοί και Βουλευτές του πρώτου εξαμήνου του 2015, αλλα και ολοι οι από 2010 ως 2020 πολιτευόμενοι!

 

 

 

Πέτ. Πιζάνιας, 21 Αυγ. 2020

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

 

 

Στα Συντάγματα όλων των δημοκρατιών του κόσμου, από τις εθνικές επαναστάσεις έως σήμερα, κατοχυρώνονται, μεταξύ άλλων, δύο θεμελιώδεις αρχές: η αρχή του νόμου και η ισότητα όλων ανεξαιρέτως έναντι του νόμου. Πρόκειται για μεγάλες κατακτήσεις, ιστορικής εμβέλειας, οι οποίες τυπικά ευνοούν τους κοινωνικά αδύναμους, ενώ ταυτόχρονα συνιστούν θεμέλια της κοινωνικής συγκρότησης.

Οι εναλλακτικές είναι είτε το Far West, είτε η απολυταρχία η οποία νομοθετεί αυτοβούλως. Στην κοινωνία μας ασφαλώς δεν βρισκόμαστε σε καθεστώς απολυταρχίας – την οθωμανική δεσποτεία την αποτινάξαμε με την Επανάσταση του 1821. Έχουμε όμως κάτι από Far West, χωρίς εξάσφαιρα, καραμπίνες, ούτε ακόμη δικαστές που οι κακοί παράνομοι τους καλύπτουν με πίσσα και πούπουλα προς συνετισμό.

Το δικό μας ανάλογο πνεύμα κατάκτησης της Δύσης ως προς την εφαρμογή των νόμων είναι μακράν και αναμφίλεκτα πιο πολιτισμένο: η δικαιοσύνη ασκείται με όρους διαπραγμάτευσης, πολιτικού παζαριού και σίγουρα στρεψόδικα. Βέβαια, καλού κακού, έχουν εξαιρεθεί από την δίωξη οι πολιτικοί, αλλά αυτό εφαρμόζεται απρόσωπα για κάθε πολιτικό ανεξαρτήτως ιδεολογίας, κόμματος κ.ο.κ.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο, εδώ.

 

 

Πηγή: slpress.gr

 

 

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.