ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Η Επιτροπή Αγγελοπούλου για το 2021 και η απουσία της γενιάς του ΄30
Wednesday
22/01/2020
02:00 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος 1821 200η ΕΠΕΤΕΙΟΣ Μάκης Ανδρονόπουλος
0

Σχόλιο GMR:   Οι καλές προθέσεις της Επιτροπής Αγγελοπούλου δεν επαρκούν και είναι ένα ερώτημα με ποια διαλεκτική μέθοδο θα υπάρξει μια δημιουργική σύνθεση“, για “την αδιαμφισβήτητη ευρωπαϊκότητα της ελληνικής κοινωνίας” (σ.σ. την Σημιτική, την Χρεοκρατική, …, την της κυρίας Γιάννας Αγγελοπούλου, μάλλον,…;).

Στα τόσα εύστοχα του άρθρου του κ. Μάκη Ανδρονόπουλου, μπαίνει με λίγες ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΙΚΕΣ λεξούλες ο ΚΡΙΣΙΜΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ.

ΕΔΩ, ο “Στάθης” αντιστέκεται, όμως αγαπητέ Στάθη, ούτε e-mail επικοινωνίας μαζί σου διαθέτουμε απ’ όταν αποχώρησες από την καθημερινή δημοσιογραφία για χάρη του Γιάννη. Ο Γιάννης σε πρόδωσε (και εσύ πρόδωσες την οξύνοια σου). Αναμένεται αγαπητέ Στάθη, η ΟΣΜΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ, όπως συ μας υποδεικνύεις, και με Εσένα πρώτον μεταξύ ίσων.

Πρόταση για το πως; Εδώ

 

 

 

 

Μάκης Ανδρονόπουλος, 16 Ιανουαρίου 2020

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Το “ξήλωμα” της επικοινωνιακής ομάδας που είχε συγκροτήσει η πρόεδρος της επιτροπής “Ελλάδα 2021” Γιάννα Αγγελοπούλου από την ίδια ένα μήνα μετά τον διορισμό της δείχνει πως υπάρχει ουσιαστικό ιδεολογικό ζήτημα γύρω από το νόημα του εορτασμού των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, καθώς το φιλόδοξο αυτό έργο μοιάζει να διαμορφώνεται έξω από την κοινωνική πραγματικότητα.

Η συγκρότηση μιας νέας εθνικής αυτοπεποίθησης δεν μπορεί να συντελεστεί με ελιτίστικους όρους, ούτε με όρους κοινωνικής ψυχανάλυσης τύπου Ράμφου, ούτε με την συμβολή των αναμφίβολα καλοπροαίρετων και καταξιωμένων ιστορικών Mark Mazower, Roderick Beaton και Richard Clogg.

Συνεχίστε την ανάγνωση εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.