ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Η κραυγή του Ρότζερ Γουότερς των Pink Floyd για την Ουκρανία
Thursday
30/03/2023
15:37 GMT+2
Κείμενα Γνώμης ΕΙΡΗΝΗ Ουκρανικό Ρότζερ Γουότερς
0

_.

 

 

 

 

Ρότζερ Γουότερς, 28 Μαρτίου 2023

 

 

 

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Οι ηγέτες της Δύσης στο τοπίο ομίχλης που έχουν δημιουργήσουν τα γεωπολιτικά συμφέροντα της Ουάσιγκτον, αδυνατούν να αντιληφθούν τον κίνδυνο που απειλεί την ανθρωπότητα και να κάνουν κάτι για να τον αποτρέψουν. Το αξιοπερίεργο είναι ότι άνθρωποι του μεγάλου αμερικανικού κατεστημένου, όπως ο Έλον Μασκ, ο Χένρι Κίσινγκερ και ο Τζέφρι Σακς, εκφέρουν ορθολογικές απόψεις, που λαμβάνουν υπόψη και τη γεωπολιτική της περιοχής. Ο Ρότζερ Γουότερς των Pink Floyd επίσης, κρατώντας αποστάσεις από το κυρίαρχο αφήγημα της Δύσης, εκφράζει με συγκλονιστικό τρόπο την αγωνία των απλών παγκόσμιων πολιτών, μιλώντας στο Συμβούλιο Ασφαλείας μέσω βίντεο.

O Γουότερς αναφέρθηκε και πάλι στις «άφωνες μάζες σε όλο τον κόσμο που θέλουν ειρήνη και ασφαλή ζωή» και κατηγόρησε τους κατασκευαστές όπλων που επωφελούνται από τον πόλεμο. Ο συνιδρυτής των Pink Floyd ένθερμος επικριτής της πολιτικής των ΗΠΑ στην Ουκρανία, ζήτησε να σταματήσουν οι αποστολές όπλων στο Κίεβo. Ακολουθεί το κείμενο της ομιλίας του που εκφώνησε στο Συμβούλιο Ασφαλείας:

«Κυρία/Κύριε Πρόεδρε, Εξοχότητες, Κυρίες και Κύριοι.

»Αισθάνομαι μεγάλη τιμή που μου δίνεται αυτή η μοναδική ευκαιρία να ενημερώσω τους εξοχότητές σας σήμερα. Με την ανεκτικότητά σας, θα προσπαθήσω να εκφράσω αυτά που πιστεύω ότι είναι τα συναισθήματα αμέτρητων αδελφών μας σε όλο τον κόσμο. Είμαστε εδώ για να εξετάσουμε τις πιθανότητες για ειρήνη στη σπαρασσόμενη από τον πόλεμο Ουκρανία, ειδικά υπό το φως του αυξανόμενου όγκου όπλων που φτάνουν σε αυτή τη δυστυχισμένη χώρα. Κάθε πρωί, όταν κάθομαι στο φορητό υπολογιστή μου, σκέφτομαι τους αδελφούς και τις αδερφές μας, στην Ουκρανία και αλλού, που, χωρίς να φταίνε, βρίσκονται σε άθλιες και συχνά θανατηφόρες συνθήκες.

Συνεχίστε την ανάγνωση, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.