ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Ι. Μάζης σε Θ. Παπαχριστόπουλο: Μιλάς για Συνθήκη Βουκουρεστίου χωρίς να την έχεις διαβάσει 12-2-2019
Saturday
16/02/2019
18:43 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αλέξ. Μητρόπουλος Ιωάν. Μάζης ΣΚΟΠΙΑΝΟ
0

 

Ι. Μάζης σε Θ Παπαχριστόπουλο: Μιλάς για Συνθήκη Βουκουρεστίου χωρίς να την έχεις διαβάσει 12-2-2019,

και η θέση του καθ. Αλέξη Μητρόπουλου.

 

Σχόλιο G-M-R : Ο κύριος Ι. Μάζης καυτηρίασε το “άλλα διακηρύσσω (προκειμένου να εκλεγώ) και άλλα κάνω (αφού εκλεγώ)” των πολιτικών και πρόσθεσε πως τέτοιες μεταβολές πολιτικής στάσης πρέπει να τιμωρούνται ποινικά.

Ο κύριος Α. Μητρόπουλος (καλός και συναγωνιστής στην τεκμηρίωση των μνημονιακών εγκλημάτων) καθηγητής Νομικής, ΠΑΝΤΑ συμβιβαστικός όταν πρόκειται για προσωποποιημένες εργοδοτικές και πολιτικές ποινικές ευθύνες, ομίλησε περί σωστής ηθικής τοποθέτησης του κυρίου Μάζη. Όμως, Κύριε Μητρόπουλε, ο νόμος ΟΡΙΖΕΙ, δεν κάνει διάλεξη περί ΗΘΙΚΗΣ. Και στην περίπτωση των μεταβολών πολιτικής γραμμής, αυτό που κρίνεται από τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ (και όχι από την όποια σε άλλα θέματα ηθική του πολιτικού), όπως υπονοεί ευθέως ο κύριος Μάζης, είναι το αν υπάρχει ΔΟΛΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ (ποινικό αδίκημα) ΣΥΝΔΕΟΜΕΝΗ με άλλη πολιτική πράξη-ποινικό αδίκημα, πχ όπως η εσχάτη προδοσία των Μνημονίων, επίσης της Συμφωνίας των Πρεσπών και της Επικύρωσή της κλπ.

Η επωδός σας κύριε Μητρόπουλε, για το τι αποφασίζουν τα Ελληνικά και Διεθνή Δικαστήρια, δεν μετράει, διότι τα Δικαστήρια δεν έχουν δικαιοδοσία να αποτρέπουν καταγγελίες (μηνύσεις) κατά εγκλημάτων-εγκληματιών, με το σκεπτικό πως τέτοιες μηνύσεις μπορεί σε άλλες περιπτώσεις να έχουν απορριφθεί.

Η δουλειά σας (ως καθηγητής Νομικής αλλά και ως Πολιτικός) κύριε Μητρόπουλε, δεν είναι το στρογγύλεμα των ποινικών ευθυνών για Μνημόνια-Σκοπιανό, ούτως ώστε να ΕΞΑΛΕΙΦΟΝΤΑΙ όλες οι ποινικά κολάσιμες ΠΡΟΕΞΟΧΕΣ.

Η δουλειά σας κύριε Μητρόπουλε (ενώπιον Λαού και Πατρίδας) αυτή τη στιγμή, είναι να μιλήσετε ως Καθηγητής Νομικής ξεκάθαρα, για το ποιες/ποιών οι ποινικές ευθύνες για τα Μνημόνια και την Συμφωνία των ΠΡΕΣΠΩΝ και πως πρέπει αυτές τις ποινικές ευθύνες να τις αντιμετωπίσει η Ηγεσία της Ελληνικής Δικαιοσύνης (γιατί όχι και ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ της, εδώ η ΑΝΕΚΤΕΛΕΣΤΗ συνδικαλιστικοδικαστική απόφαση για πανδικαστικό συνέδριο για την συνταγματικότητα των μνημονίων!).

 

 

12 Φεβ.2019

 

 

 

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.