ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Η στημένη Πενταμερής και το συστημένο μήνυμα του Ερντογάν
Sunday
28/02/2021
03:33 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΚΥΠΡΟΣ Κώστ. Βενιζέλος
0

 

 

 

Κώσ. Βενιζέλος, 26 Φεβρουαρίου 2021

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

 

Μετά από αρκετή δυστοκία και τις αλλαγές ημερομηνιών, ως αποτέλεσμα των τουρκικών απαιτήσεων και σχεδιασμών, ανακοινώθηκε η σύγκληση άτυπης Πενταμερούς Διάσκεψης για το Κυπριακό ( 27-29 Απριλίου, στη Γενεύη). Η Τουρκία καθόρισε και τις ημερομηνίες καθώς ως γνωστό αυτές συζητούνται από το Δεκέμβριο. Είναι προφανές πως το θέμα του χρόνου συνδέεται και με τα όσα διαδραματίζονται στην ΕΕ.

Συνδέεται με την ισχυρή τάση, που υπάρχει εντός της Ένωσης, που δεν θέλει η κατοχική Τουρκία να υποστεί κυρώσεις για τις έκνομες ενέργειες της, αλλά να ενισχυθεί, να πάρει δώρα, ώστε να αναθερμανθούν οι ευρωτουρκικές σχέσεις.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Γενικού Γραμματέα, «ο σκοπός της συνάντησης θα είναι να προσδιοριστεί αν υπάρχει κοινό έδαφος για να διαπραγματευτούν τα μέρη μια διαρκή λύση του κυπριακού προβλήματος, εντός ενός προβλεπτού ορίζοντα». Από αυτή την αναφορά προκύπτουν δυο στοιχεία:

Συνεχίστε την ανάγνωση εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.