ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Καμμένος: Εγώ είπα του Φωκά να πάει για γκαζόζα! – Εάν μου διαλύσουν την ΚΟ, δεν θα κάνουμε παρέλαση
Sunday
03/02/2019
23:59 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Πάν. Καμμένος
0

Σχόλιο G-M-R:   Μια παρέα πολιτικού υπόκοσμου, που με ένα πραγματικό (και τριπλοσυνδυασμένο: αγωνιστικο-δικαιϊκό/δικονομικό-πολιτικό και διεθνοποιημένο) και όχι δήθεν (για συμπεφωνημένες μεταξύ κομμάτων έδρες στην Κατοχική Βουλή), ενωτικό αντιμνημονιακό “φού”, θα λογοδοτούσε ήδη για εγκλήματα εσχάτης προδοσίας-σφετερισμού λαϊκής κυριαρχίας.
Όμως η λαϊκή κυριαρχία (άρθρο 120Σ σε εφαρμογή) ακυρώνεται από την διαρκώς προεκλογική και εκλογική ΥΠΟΤΑΓΗ (για να μην χρησιμοποιήσουμε σκληρότερη έκφραση).

 

 

Πάνος Καμμένος,  31 Ιαν. 2019

 

 

Για να καταλάβουν τι θα πει «εγκαταλείπω τους ΑΝΕΛ» – Πρέπει να πάμε σε εκλογές πριν το Μάιο – «Έντιμος άνθρωπος ο Πολάκης» – Ο ΣΥΡΙΖΑ «εισέβαλε» στο στράτευμα μόλις έφυγα – Ο Τσίπρας με πούλησε 100 φορές

Εγώ είπα στον βουλευτή μου να… πάει για γκαζόζα, δήλωσε το πρωί της Πέμπτης ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, εξηγώντας πως η κίνησή του αυτή έγινε «για να καταλάβουν τι θα πει “εγκαταλείπω τους ΑΝΕΛ”»!

Ο κύριος Καμμένος εξήγησε πως συνομιλώντας με τον βουλευτή του Αριστείδη Φωκά, ο οποίος μετείχε ως εκπρόσωπος του κόμματος στην συνεδρίαση της Επιτροπής της Βουλής που επρόκειτο να εγκρίνει επί της αρχής το νομοσχέδιο για τον ΑΣΕΠ, του είπε: «Θα πας επιδεικτικά και θα πιεις μια γκαζόζα στο καφενείο της Βουλής για να καταλάβουν τι σημαίνει “εγκαταλείπω τους ΑΝΕΛ” και μένω με τρεις υπουργούς».

Μιλώντας στον Σκάι, ο κ. Καμμένος έκανε, επίσης, λόγο για «απειλές» προκειμένου να διαλυθεί η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ διαμηνύοντας ότι «εγώ τέτοιες απειλές δεν δέχομαι». Παράλληλα πρόσθεσε ότι «έχει καταργηθεί παράνομα η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού γιατί έχει ευρωβουλευτή».Έστειλε, δε, μήνυμα, ότι «εάν τολμήσουν να διαλύσουν την ΚΟ των ΑΝΕΛ αντιθεσμικά να ξέρουν ότι έχουμε πλέον πόλεμο».

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ εξαπέλυσε επίθεση και κατά του Τέρενς Κουίκ καθώς αυτός θα είναι ο πολιτικός που θα πάρει την έδρα του Θανάση Παπαχριστόπουλου όταν αυτός την παραδώσει. «Ο κ. Κουίκ ξεκίνησε με τους ΑΝΕΛ έγινε δύο φορές βουλευτέης και έγινε δύο φορές υπουργος. Εάν αποφασίσει να δολοφονήσει τους ΑΝΕΛ και να πετάξει στον δρόμο 50 οικογένειας ας πάρει τις αποφάσεις του και ο λαός τις δικές του. Εγώ δεν θα παρακαλέσω κανένα».

Συνεχίστε την ανάγνωση του ενδιαφέροντος άρθρου και δείτε και το συνημμένο σχετικό video πατώντας στο link εδώ.

 

Πηγή: protothema

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.