ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Μανιτάκης: Ο Κουφοντίνας δεν μπορεί να μεταφερθεί στον Κορυδαλλό
Sunday
07/03/2021
17:12 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αντ. Μανιτάκης Δημ. Κουφοντίνας
0

Σχόλιο GMR: Μίλησε και ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ και (πλέον*) Καθηγητής “Συνταγματικού Δικαίου” της Χρεοκρατίας, κύριος Αντώνης Μανιτάκης: «Όλοι ξέρουμε ότι ο Κουφοντίνας έχει πολιτικές βλέψεις και το κάνει να ηρωοποιηθεί».

Η G-M-R έχει πολλάκις τοποθετηθεί απέναντι στην ατομική τρομοκρατία (που ως φυλακισμένη εν προκειμένω, δικαιούται να μεταφερθεί στον Κορυδαλλό και ΑΝ αλλάξει ο νόμος τότε κύριε Μανιτάκη μπορείτε να τον μεταφέρετε (κυβερνώντες και νομικοί εκπρόσωποι κυβερνώντων), αλλού και στην αγαστή συνεργασία της με κράτος-παρακράτος κατά κάθε πατριωτικής-δημοκρατικής-δικαιικής ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.

ΟΜΩΣ Κύριε Μανιτάκη, θα πρέπει να ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΛΟΥΜΕ για πολλοστή φορά (μάλιστα η γλώσσα μας ΕΧΕΙ ΜΑΛΛΙΑΣΕΙ και αδιαβαστες παρέμειναν οι μηνυσεις/δικογραφίες μας στην Βουλή, κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου και λοιποί συνεργοί) ενώπιον (εις ώτα) του Αρείου Παγου, των Διανοουμένων, των Ενεργών πολιτών, πως τα θύματα της (ΧΡΕΟ)κρατικής-πολιτικής-“νομικής” σας ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ τρομοκρατίας ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ αριθμητικά με τα θύματα του φυλακισμένου (ενώ Εσείς ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ) Κουφοντίνα.

Το (αξιο)περίεργο (Όχι όμως ανεξήγητο και σας παραπέμπουμε στην ιδεολογικοπρακτική συνεργασία Κράτους του Κράτους & Αντιπροσωπευτικού Κοινοβουλευτισμού-Παρακράτους) είναι, πως το “κουφοντινέϊκο”, θεωρεί περίπου εξ ίσου εχθρούς τόσο Υμάς, όσο και Ημάς.

Γι’ αυτό και ουδείς νομικόϊδεολογικός συμβουλος του “κουφοντινέϊκου”, ουδέποτε ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ, τα προαναφερθέντα εγκλήματα του “Μανιτακέΐκου” (ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ 2010 και εντεύθεν, “κατρουγκαλέϊκου”, “χρυσογονέϊκου”, κλπ, όπως βλέπετε στους πιο κάτω συνδέσμους:

https://greek-market-research.com/clink/katroygkalos-chrysogonos-tekmirionoyn-tin-eschati-prodosia-toys/ , https://greek-market-research.com/clink/exomologisi-manitaki-i-troika-me-anekrine-san-mathiti/ , https://greek-market-research.com/clink/taiped-organo-ekpoiisis-tis-perioysias-kai-katargisis-tis-ethnikis-kyriarchias-tis-elladas/ , https://greek-market-research.com/clink/soimple-gioynker-gia-ekchorisi-ethnikis-kyriarchias/ , https://greek-market-research.com/clink/i-mayri-vivlos-tis-ntropis/, https://greek-market-research.com/clink/oie-synenocho-to-dnt-kai-oi-oikonomikoi-thesmoi-se-paraviaseis-anthropinon-dikaiomaton/ , https://greek-market-research.com/clink/oie-apaitisi-gia-l-e-ch-amp-logodosia-ypaition/ , κλπ στην στήλη της G-M-R (δεξιά στήλη) ” ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ-ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ-ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

(*) https://el.wikipedia.org/wiki/Αντώνης_Μανιτάκης

_.

 

 

 

Αντ. Μανιτάκης, 5 Μαρτίου 2021

 

 

 

 

Για τον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα μίλησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο πρώην υπουργός και ομότιμος καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου, Αντώνης Μανιτάκης σχολιάζοντας το αίτημα μεταφοράς του στον Κορυδαλλό.

«Ο Κορυδαλλός έχει μετατραπεί σε φυλακές υποδίκων, δεν είναι δυνατόν να μεταφερθεί εκεί ο Κουφοντίνας» δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 ο πρώην υπουργός.

«Όλοι ξέρουμε ότι ο Κουφοντίνας έχει πολιτικές βλέψεις και το κάνει να ηρωοποιηθεί» επεσήμανε.

«Είναι δυνατόν το κόμμα της αντιπολίτευσης να του παρέχει πολίτικη κάλυψη και να γίνονται διαδηλώσεις»;» διερωτήθηκε ο κ. Μανιτάκης.

Σημείωσε ότι αν ο Κουφοντίνας ενδιαφέρεται για τη ζωή του να σταματήσει την απεργία πεινάς ώστε η Κυβέρνηση να πάρει κάποια πρωτοβουλία.

«Είναι πρόσχημα αυτό που ζητάει ο Κουφοντίνας, κυρίως όταν διαπίστωσε ότι η στάση αυτή έχει την κάλυψη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας. «Την ευθύνη της ζωής ενός καταδίκου, αλλά και την πολιτική ευθύνη, την έχει η κυβέρνηση. Άρα η κυβέρνηση οφείλει να βρει έναν τρόπο να μην παίξει το επικίνδυνο παιχνίδι της αντιπολίτευσης, ούτε και να μπει στη λογική της», πρόσθεσε όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ το κάνει αυτό για να αποκομίσει πολιτικά οφέλη. Η όλη πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ βασίζεται στην πόλωση, την οξύτητα, την άρνηση, τον μηδενισμό. Αν το επιδιώκει συνειδητά αυτό, τότε είναι λογικό να πέσει πάνω στον Κουφοντίνα για να διαιωνίσει έναν λόγο διχαστικό και νοσηρό, που έχει καταστρέψει εδώ και δεκαετίες τη χώρα» ανέφερε ακόμη.

Κατά τον κ. Μανιτάκη, «Όταν ένας δολοφόνος στυγνός και αμετανόητος διαπιστώνει την πολιτική κάλυψη, αυτό τον έχει γεμίσει με αισιοδοξία και υπεροψία, που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί. Διότι, ξαφνικά, από κατάδικος, μπορεί να γίνει μάρτυρας και μπορεί να γίνει και ήρωας».

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.