ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Με μπαλιά Μπογδάνου, ο Δένδιας “κάρφωσε” την Πρόεδρο
Thursday
17/02/2022
12:50 GMT+2
Κείμενα Γνώμης Αικ. Σακελλαροπούλου Ν. Δένδιας ΠτΔ
0

Σχόλιο GMR: Καtina‘s ( https://greek-market-research.com/clink/katina-stin-proedria-tis-dimokratias/ ) κατορθώματα!!!

_.

 

 

 

 

Κόμπρα, 15 Φεβ. 2022

 

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

 

«Ο υπουργός Εξωτερικών απέστειλε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας κείμενο Προεδρικού Διατάγματος παρασημοφόρησης Ελλήνων πολιτών, στους οποίους δεν περιλαμβάνεται η συγκεκριμένη περίπτωση, προσυπογεγραμμένο από τον ίδιο», ήταν η απάντηση του Νίκου Δένδια, σε ερώτηση που κατέθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Για ποια “συγκεκριμένη περίπτωση” να μιλάει άραγε ο Έλληνας υπουργός, αναφερόμενος στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας;

Μα φυσικά την παρ’ ολίγο βράβευση του ακτιβιστή Ιάσονα Αποστολόπουλου, κατά τον εορτασμό της επετείου για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Η πρόθεση της Προεδρίας να βραβεύσει τον συγκεκριμένο ακτιβιστή είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις και ανακλήθηκε, κυριολεκτικά νύχτα, γεγονός πρωτοφανές στην ιστορία του θεσμού! Ο Μπογδάνος ήταν αυτός που πρώτος είχε κάνει γνωστό το ζήτημα, με ανάρτηση του:

Βλέπουμε πως ο Αποστολόπουλος έχει (μεταξύ άλλων) χαρακτηρίσει το Ελληνικό Λιμενικό ως «το πιο βάρβαρο στον πλανήτη», κατηγορώντας το πως «έχει πετάξει στην θάλασσα χιλιάδες ανθρώπους». Ο εν λόγω ακτιβιστής επαναλαμβάνει διαρκώς την γνώριμη “κασέτα” της τουρκικής προπαγάνδας, που τελευταία ακούμε διαρκώς από επίσημα χείλη, ακόμα και από τον Ερντογάν. Το σίγουρο είναι πως η πρόθεση βράβευσής του είχε ενοχλήσει ουκ ολίγους στο Μαξίμου και όχι προφανώς μόνο τον Μπογδάνο, που είχε και ένα ιστορικό επικριτικών δηλώσεων για την Πρόεδρο.

Έκθετη η Πρόεδρος

Μετά το ιουλιανό φιάσκο με την υπόθεση Αποστολόπουλου, είχε ξεκινήσει ένας κύκλος ανακοινώσεων από εκπροσώπους της Προεδρίας, που απέδιδαν την επιλογή της βράβευσής του στο υπουργείο Εξωτερικών. Οι συγκεκριμένες ανακοινώσεις είχαν προκαλέσει την ενόχληση του Δένδια, από το γραφείο του οποίου διοχετεύτηκε το εξής απίστευτο: «Να μας δείξει η Προεδρία της Δημοκρατίας την υπογραφή του υπουργού»!

Οι ίδιοι, λοιπόν, ισχυρισμοί δεν επαναλήφθηκαν απλώς από κύκλους του υπουργείου Εξωτερικών, αλλά από τον ίδιο τον Δένδια στην Βουλή. Να το πούμε απλά, ο Δένδιας έβγαλε ψεύτρα την Σακελλαροπούλου και την εξέθεσε ανεπανόρθωτα! Εκτός αν η Προεδρία ισχυρίζεται ακόμα ότι ψεύδεται ο υπουργός, οπότε οφείλει να βγάλει σχετική ανακοίνωση, στην οποία να επισυνάπτει και την πρόταση του υπουργού Εξωτερικών, την υπογραφή για την οποία μίλαγε ο υπουργός.

Γιατί, πως να το κάνουμε, δεν είναι και λίγο ο υπουργός Εξωτερικών να βγάζει ψεύτρα την Πρόεδρο, απαντώντας σε κοινοβουλευτική ερώτηση και η Προεδρία να σφυρίζει αδιάφορα! Μπορεί να μην έχουμε αφήσει σε χλωρό κλαδί τον Δένδια, αλλά όλα δείχνουν πως αυτή τη φορά έχει όλο το δίκιο με το μέρος του. Εξάλλου το προφίλ του Αποστολόπουλου ταιριάζει με τις δικαιωματιστικές αντιλήψεις της Σακελλαροπούλου, η οποία πρέπει επιτέλους να καταλάβει ότι δεν είναι πρόεδρος ΜΚΟ, αλλά της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Το ζήτημα δεν είναι οι όποιες απόψεις του Αποστολόπουλου, ας έχει όποιες θέλει τζάμπα είναι ενίοτε βραβεύεται γι’ αυτές. Το πρόβλημα είναι ότι παρ’ ολίγο η Πολιτεία στο ανώτατο επίπεδό της να βραβεύει έναν άνθρωπο, ο οποίος δηλώνει δημόσια πως οι επίσημες και νόμιμες αρχές της Πολιτείας είναι “δολοφόνοι” και μάλιστα κατά συρροή!

Και άντε, ας πούμε ότι η Πρόεδρος έκανε λάθος με την επιλογή της να βραβεύσει τον “σταυροφόρο” των ανοικτών συνόρων Αποστολόπουλο. Γιατί δεν αναγνώρισε το λάθος της; Κι αν πάλι θεωρεί σωστή τη βράβευσή του, γιατί δεν τον βράβευσε; Όλα δείχνουν ότι η Σακελλαροπούλου έκανε την “κωλοτούμπα” όταν προκλήθηκε θόρυβος και για να μην την πάρουν τα σκάγια τα φόρτωσε στον Δένδια. Κι αυτό, βέβαια, της το φύλαγε και τώρα που είχε την ευκαιρία με την ερώτηση του Μπογδάνου, την κάρφωσε κανονικότατα. Αυτά για να μην νομίζουν κιόλας ότι τρώμε σανό…

 

 

Πηγή: slpress.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.