ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Μια απροσδόκητη απειλή για το ενεργειακό σύστημα της χώρας
Monday
07/11/2022
15:35 GMT+2
Κείμενα Γνώμης ΔΕΗ Νίκ. Στεφανής
0

 

_.

 

 

 

 

Νίκ. Στεφανής, 6 Νοεμβρίου 2022

 

 

 

 

 

 

Μια απροσδόκητη απειλή για το ενεργειακό σύστημα της χώρας είναι η …τροφοδοσία με λιγνίτη της νέας ΑΗΣ Πτολεμαΐδας 5 (600MW) με λιγνίτη.

Μέχρι και σήμερα δεν έγινε καμία διάνοιξη νέου Ορυχείο που θα τροφοδοτούσε την μονάδα. Σημαίνει οτι η τροφοδοσία θα γίνει από το Ορυχείο Ν. Πεδίου. Αυτό πάλι σημαίνει ότι θα σταματήσουν την λειτουργία 3 μονάδες του σταθμού του ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου (900MW ), και δημιουργείτε το πρόβλημα στην τηλεθέρμανση της Κοζάνης…… Πουφ 2 δις στον αέρα


Άκρα του τάφου σιωπή στα ΜΜΕ της περιοχής…και στο πανελλήνιο
Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά…
Tα σοβαρά περιβαλλοντική προβλήματα της κατολίσθησης στα αζήτητα…
Μια υπόθεση (κατολίσθηση Ορυχείου Αμυνταίου) χαρακτηρίστηκε από την «ανεξάρτητη»
[1] ελληνική δικαιοσύνη ως… πλημμέλημα και όχι ως …κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορία της «απιστίας κατ’ εξακολούθηση» αφού η ζημία του Δημοσίου ξεπέρασε τα ..7 δις Ευρώ!!!

 

 

[1]Σύμφωνα με έρευνα της Metron Analysis, (που πραγματοποιήθηκε από τις 18 έως τις 24 Οκτωβρίου 2022 και σε αυτή πήραν μέρος 1.316 άτομα, ηλικίας από 17 ετών και πάνω), το 69% θεωρεί ότι η δικαιοσύνη έχει πολιτικές εξαρτήσεις και κατά 64% ότι είναι κοινωνικά άδικη.

Και πριν μερικές ημέρες η Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων, με σχετική Ανακοίνωση-απάντηση, τα ‘χωσε κανονικά στην Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος, κλείνοντας τη σχετική ανακοίνωση ως εξής: «Καλούμε την Ένωση Εισαγγελέων, αντί νουθεσιών προς τους δικηγόρους, να απευθύνει συστάσεις προς τα μέλη της για την κατά νόμο άσκηση των καθηκόντων τους και να απομονώσει όσους τυχόν με τις πράξεις ή τις παραλείψεις τους διαταράσσουν την ομαλή πορεία της ποινικής δικής και την εύρυθμη λειτουργία της Δικαιοσύνης«. Από εδώ, Λιγνίτης : ο δικός μας μαύρος χρυσός: Η δίκη για την κατολίσθηση στο Ορυχείο Αμυνταίου και το μήνυμα της “Δικαιοσύνης” στους Έλληνες μηχανικούς. (greeklignite.blogspot.com)

 

 

Πηγή: oataktos.wordpress.com

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.