ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Μήνυμα του Ερντογάν στις Βρυξέλλες η προσβολή στην Ούρσουλα
Saturday
10/04/2021
23:37 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Ε.Ε. ΤΟΥΡΚΙΑ
0

 

 

 

Βαγ. Σαρακηνός, 7 Απριλίου 2021

 

 

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

 

Αντιδράσεις προκάλεσε στις Βρυξέλλες η προσβολή του Ερντογάν στο πρόσωπο της προέδρου της Κομισιόν και μέσω αυτής σε ολόκληρη την Ευρώπη, μετά το βίντεο στο οποίο φαίνεται ότι δεν είχε προβλεφθεί θέση για την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, δίπλα στον Τούρκο πρόεδρο και τον Σαρλ Μισέλ. Η τουρκική αυτή ενέργεια σχολιάζεται αρνητικά στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, καθώς αποτιμάται ως προσβολή. Περιέχει όμως και ένα πολιτικό μήνυμα προς την Ευρώπη.

Μετά την αρχική αμηχανία και, αφού κοντοστάθηκε όρθια για κάποια δευτερόλεπτα, βλέποντας τον Ερντογάν και τον Σαρλ Μισέλ να έχουν πάρει ήδη τις θέσεις τους, η πρόεδρος της Κομισιόν κάθισε απόμερα, σε έναν καναπέ. Είχε μάλιστα απέναντί της τον Τσαβούσογλου, ο οποίος, κατά το πρωτόκολλο βρίσκεται ιεραρχικά κάτω από την πρόεδρο της Κομισιόν.

Το γεγονός αυτό, ακόμη και αν συνέβη αθέλητα (κάτι το οποίο δεν φαίνεται πιθανό, είναι αναμφισβήτητα μια προσβολή για την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν) για την Κομισιόν και για την ΕΕ ολόκληρη. Μάλιστα, το ότι συνέβη σε μια ιδιαίτερη συγκυρία, την ώρα δηλαδή που η ΕΕ θέτει θέμα δικαιωμάτων στην Τουρκία, εξαιτίας και της απόφασης του Ερντογάν να αποσύρει τη χώρα από την Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης για την πρόληψη της βίας κατά των γυναικών, δίνει στο γεγονός ιδιαίτερη σημασία.

 

Συνεχίστε την ανάγνωση, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.