ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Μοίρασε συσσίτιο στο κέντρο της Αθήνας η Κατερίνα Σακελλαροπούλου (Φωτογραφίες)
Friday
25/12/2020
15:53 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αικ. Σακελλαροπούλου ΠτΔ
0

Σχόλιο GMR: Πολύ παραδοσιακή (μη ξεχνάμε και τα έθιμα, εε;) there is no alternative διανομή συσσιτίου (Έτσι για ξεκάρφωμα από την ιδιότητα της κας Καtina στην Προεδρία της Δημοκρατίας https://greek-market-research.com/clink/katina-stin-proedria-tis-dimokratias/ )!

_.

 

 

 

Αικ. Σακελλαροπούλου, 24 Δεκεμβρίου 2020

 

 

 

 

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για τον κορωνοϊοί βοήθησε την κοινωνική κουζίνα «Άλλος Άνθρωπος»

Στο κέντρο της Αθήνας, φορώντας γάντια και μάσκα προστασίας για τον κορωνοϊό, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε την κοινωνική κουζίνα «Άλλος Άνθρωπος», μίλησε με τους εθελοντές και συμμετείχε στη διαδικασία διανομής του συσσιτίου.

 

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέπληξε ευχάριστα με την παρουσία της εκεί, βοήθησε τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές.

Νωρίτερα, η κ. Σακελλαροπούλου άκουσε τα διαδικτυακά κάλαντα από μέλη του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδος, από παιδιά στην Κιβωτό του Κόσμου, από εθελοντές εφήβους πρόσφυγες κι εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, καθώς και από παιδιά δημοτικών σχολείων και του εκκλησιαστικού γυμνασίου Ξάνθης.

 

Πηγή: newpost.gr

 

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.