ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

«Ο Μητσοτάκης πήγε στην Πάρνηθα όπως κάθε πολίτης» – Σχόλιο Πέτσα για τη φωτογραφία
Sunday
13/12/2020
16:32 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος κορωνοϊός (Covid-19) Κυρ. Μητσοτάκης Ν.Δ.
0

Σχόλιο GMR: Ο αυτοεξευτελισμός της πρωθυπουργικής “σοβαρότητας”.

Η Δικαιοσύνη, αγρόν (μνημονιακόν) ηγόρασε.

_.

 

 

 

alfavita_gr, 1 Δεκεμβρίου 2020

 

 

 

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φωτογραφήθηκε (χωρίς μάσκες και αποστάσεις) με ποδηλάτες στην Πάρνηθα γιατί… είναι ανθρώπινος, σύμφωνα με τον Στέλιο Πέτσα

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, από την επίσκεψή του στην Πάρνηθα την Κυριακή 29 Νοεμβρίου, την ίδια μέρα που 98 συμπολίτες μας έχασαν τη μάχη με τον κορονοϊό.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός εμφανίζεται αγκαλιά με μοτοσικλετιστές, χωρίς μάσκα και αποστάσεις, ενώ η χώρα βρίσκεται σε καθολικό lockdown και η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών βρίσκεται, ουσιαστικά, σε κατ΄οίκον περιορισμό και πραγματοποιεί ελάχιστες μετακινήσεις για τα απαραίτητα ψώνια ή για μετακινήσεις από και προς την εργασία.

 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιβεβαίωσε (σιωπηλά) πως οι φωτογραφίες του Κυριάκου Μητσοτάκη πράγματι τραβήχτηκαν την Κυριακή, ενώ θεώρησε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ πως το θέμα προσφέρεται για… αντεπίθεση προς την αντιπολίτευση:

 

«Δεν ξέρει κανείς από που να το πιάσει αυτό το θέμα. Κατηγορείται ο Πρωθυπουργός οτι είναι ανθρώπινος» ανέφερε εισαγωγικά και έκανε συγκρίσεις με τις διακοπές του Α. Τσίπρα σε σκάφος φιλικού προσώπου: «Δεν ήταν εξαφανισμένος ο κύριος Τσίπρας, ήταν σε κότερα με πούρα».

Στη συνέχεια, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος «φιλοτέχνησε» το προφίλ του …προσιτού και ανθρώπινου Κυριάκου Μητσοτάκη: «Ο Πρωθυπουργός μπορεί να πάει για ποδήλατο στην Πάρνηθα και να πάρει τσουρέκι όπως κάθε Έλληνας Πολίτης. Αυτό κάνει ένας ανθρώπινος Πρωθυπουργός. Από εκει και πέρα τι διάσταση θέλει να δώσει μία απελπισμένη αντιπολίτευση, ας τον κρίνουν οι πολίτες. Εγώ αυτό που λέω είναι οτι ο Πρωθυπουργός είναι ανθρώπινος και ποτέ δεν θα αρνηθεί να φωτογραφηθεί ή να μιλήσει με οποιονδήποτε Έλληνα».

 

Για την πλειονότητα, πάντως, των πολιτών καθημερινότητα δεν αποτελούν οι ξέγνοιαστες βόλτες στην Πάρνηθα, αλλά ο φόβος του προστίμου των 300 ευρώ για τυχόν «περιττές» μετακινήσεις. Ποσό ίσο με το 60% του κατώτατου μισθού…

 

Πηγή: alfavita.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.