ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Οι ελληνικές εκλογές στο παγκόσμιο επίκεντρο – Πάνω από 250 ξένοι δημοσιογράφοι στην χώρα!
Sunday
26/05/2019
11:29 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

Σχόλιο GMR :    ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!   Συλλογισμός Πληβείων (για τις χαμένες ευκαιρίες): Σε αυτή την εικόνα/κάδρο (=χίλιες λέξεις), ΤΙΜΗΤΙΚΗ θέση επέλεξαν οι αντιμνημονιακοί Πατρίκιοι.

Θα γίνει, λέτε, τώρα το θαύμα των θαυμάτων και θα βρεθεί Ελληνας ευρωβουλευτής που (μετά από δέκα χρόνια αντιΣΥΝξεσηκωτική ΑΦΑΣΙΑ και υποταγή στον “τι κι αν είναι Κατοχικός” αντιπροσωποκοινοβουλευτισμό) θα ανακοινώσει στην Ευρωβουλή, πως στην Ελλάδα ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ το άρθρο 120Σ με ταυτόχρονη διεκδίκηση ποινικών και αστικών ευθυνών ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ;

 

G-M-R, 26 Μαΐου 2019

 

 

Λίγο πριν την κρίσιμη εκλογική μάχη o υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Λευτέρης Κρέτσος, σημείωσε ότι «μέχρι στιγμής έχουμε περίπου στις 250 διαπιστεύσεις από όλα τα μεγάλα πρακτορεία, έχουμε ειδικούς απεσταλμένους από το εξωτερικό και από την Ευρώπη και εκτός Ευρώπης». Ακόμα σημείωσε πως η υπηρεσία έχει δείξει ετοιμότητα και έχει εμπειρία, ενώ «είναι η πρώτη φορά βέβαια που το Κέντρο Τύπου είναι υπό την ομπρέλα του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής. Είναι ένας χώρος ανοικτός, φιλόξενος το Ζάππειο, για τις επόμενες δύο μέρες, για τον εγχώριο και τον διεθνή Τύπο».

Να σημειώσουμε ότι το Ζάππειο Μέγαρο έχει μετατραπεί σε ένα διεθνές κέντρο Τύπου, όπου Έλληνες και ξένοι δημοσιογράφοι θα καλύπτουν τις ελληνικές εκλογές. Αξίζει να αναφέρουμε ότι έχουν έρθεί στην χώρα δημοσιογράφοι απο  όλες τις μεριές του κόσμου όπως από όλη την Ευρώπη, τη Ρωσία, την Κίνα, την Ιαπωνία, τη Λατινική Αμερική, τα Βαλκάνια και την Τουρκία.

 

Πηγή: paraskhnio.gr

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.