ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Οι κομματικές μπράντες, ο Αλέξης, ο Λοβέρδος και ο Τράγκας…
Saturday
08/05/2021
11:39 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΕΚΛΟΓΕΣ Μάκης Ανδρονόπουλος
1

Σχόλιο GMR: Αρθρο–ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ της μέχρι τώρα σοβαρότητας του Μάκη Ανδρονόπουλου. Το Γιατί; Ο νοών νοείτω…

Να πούμε τα ίδια πράγματα επί το λαϊκότερον;

Τι ΕΥΣΤΟΧΗ, έ, ΤΙ σοβαρή δημοσιογραφική παρέμβαση, κι έρχεται και ή επέτειος της Εξέγερσης της Πλατείας https://greek-market-research.com/clink/oi-aganaktismenoi-pane-plateia/ .

Πονηρός ο επαγγελματίας καλός (λέγαμε…) δημοσιογράφος!

Άρχισαν τα μαγαζιά να βγάζουν έξω τα καλαθάκια με την πραμάτεια.

“Ελα κόσμε, περάστε κόσμε να δείτε τα προϊόντα μας, εκλογούλες έρχονται (σ.σ.διαρκώς)!

Και αν θέλετε και καμία συμβουλή από μας τους έμπειρους (ως μαγαζάτορες για…..) ετούτο και ετούτο και ετούτο είναι ποιοτικότερα.”

Να χαθεί τέτοια ευκαιρία από την σοβαρή και αδέσμευτη δημοσιογραφία να συσφίξει τας σχέσεις της μετά ΟΛΩΝ, και των “εγκατεστημένων” μαγαζάτορων (που τούτοι τουλάχιστον γνωρίζουν την τεχνοκρατική οργάνωση σωτηρίας των υποζυγίων από την πανδημία σήμερον προς ξεζούμιση, Βεβαίως Βεβαίως, με το εργατικό νομοσχέδιο αύριον) και των επελαυνόντων Τιμωρών των Ηλιθίων .

_.

 

 

 

Μάκης Ανδρονόπουλος,  7 Μαίου 2021

 

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Η παραίτηση του Πάμπλο Ιγκλέσιας των Ποδέμος μετά την πολιτική του ήττα από την Ιζαμπέλ Ντίαζ Αγιούσο στην περιφέρεια της Μαδρίτης εκτιμήθηκε από τα συστημικά μέσα ενημέρωσης ως έναρξη της αντίστροφης μέτρησης για τον Αλέξη Τσίπρα, σε μια προσπάθεια συντήρησης του αντιΣΥΡΙΖΑ συνδρόμου. Δυστυχώς, το ότι νικήτρια της Μαδρίτης που χαρακτηρίστηκε από ξένους αναλυτές «Ισπανίδα Τραμπ», ανήκει στην λαϊκιστική ακροδεξιά, δεν έπαιξε κάποιο ρόλο προβληματισμού…

Αν και υποτίθεται ότι το λαϊκιστικό κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ έχει αποχωρήσει, το κόμμα εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται ως τέτοιο από τα φίλια προς την κυβέρνηση μίντια και αυτό είναι ένα ακόμη πρόβλημα στην ευρύτερη απήχησή του. Ο Τσίπρας το παλεύει, αλλά δεν του βγαίνει. Λένε πολλά σωστά, ομως τα επικοινωνιακά κομάντο του Μαξίμου είναι πολύ δυνατά και έχουν τεράστια ισχύ πυρός. Κάπως έτσι θάφτηκε η παρέμβαση της κας Αχτσιόγλου για την απουσία της Αναπτυξιακής Τράπεζας από τη διαχείριση των πόρων του Ταμείου Ανάπτυξης και Ανθεκτικότητας ή η πρόταση Τσίπρα για αντικατάσταση του Συμφώνου Σταθερότητας με ένα Σύμφωνο Ανάπτυξης της ΕΕ.

Κάπως έτσι, όταν βγήκε και θύμισε ότι αυτός είχε προτείνει την απελευθέρωση των πατεντών των εμβολίων κορονοϊού και ότι ο Μητσοτάκης τον χλεύαζε, τώρα που ο Μπάιντεν στηρίζει την πρόταση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΕ) για την κατάργησης της πνευματικής ιδιοκτησίας στα εμβόλια, η γαλάζια μονταζιέρα ισχυρίζεται πως πρώτος ο Μητσοτάκης το πρότεινε, ενώ είχε μιλήσει μόνο για αγορά της πατέντας…

Συνεχίστε την ανάγνωση, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.