ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Παπαγγελόπουλος σε Σαμαρά: «Ρασπούτιν στο χώρο της Δικαιοσύνης δεν υπάρχει σήμερα»
Sunday
23/06/2019
17:12 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Δημ. Παπαγγελόπουλος ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
0

Σχόλιο GMR : Από τον κο Α.Σαμαρά, μάθαμε ότι ο Ρασπούτιν- κος Παπαγγελόπουλος, επηρεάζει, κινεί τα νήματα της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Ο κος Ρασπούτιν, μας πληροφορεί πως μέχρι πρότινος,  τα νήματα αυτά, κινούντο από την (γνωστή ανά το πανελλήνιον) κα Μεσσαλίνα.

Οι αντιμνημονιακοί πολιτευόμενοι “αγρόν αγοράζουν” (αγρόν διαρκώς προεκλογικόν, αντιμνημονιακώς αλληλοδιεκδικούμενον).

 

 

Δημ. Παπαγγελόπουλος, 22 Ιουν. 2019

 

Ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος σε σημερινή δήλωση του επισημαίνει ότι «Ρασπούτιν στο χώρο της Δικαιοσύνης δεν υπάρχει σήμερα». «Υπάρχει μόνο προσπάθεια κάποιων να αποπροσανατολίσουν το λαό και να συγκαλύψουν τις δικές τους μεγάλες ευθύνες» προσθέτει ο ίδιος.

Απαντώντας στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» δηλώνει «Ο λεγόμενος «Ρασπούτιν» είναι ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης», ο κ. Παπαγγελόπουλος αναφέρει πως «όσοι παρερμήνευσαν τη σιωπή μου θα «απολαύσουν» τώρα τα λόγια μου και τα γραπτά μου».

Παραλλήλως προαναγγέλλει προσφυγή στη Δικαιοσύνη για να αποκαλύψει και να αντιμετωπίσει, «θεσμικά» όπως λέει, «τους πραγματικούς σκευωρούς, τους παρανοϊκούς κακοήθεις συκοφάντες, τις μεθόδους και τα όργανα του παρακράτους που χρησιμοποιούν».

Η δήλωση του κ. Παπαγγελόπουλου

«Έξεστι Κλαζομενίοις ασχημονείν και σε ελεύθερη μετάφραση κάποιοι συνηθίζουν διαρκώς να ασχημονούν. Ρασπούτιν στο χώρο της Δικαιοσύνης δεν υπάρχει σήμερα. Στο παρελθόν δεν ξέρω. Ενδεχομένως να υπήρξε και Ρασπούτιν και Μεσσαλίνα και δεν ξέρω τι άλλο.

Υπάρχει μόνο προσπάθεια κάποιων να αποπροσανατολίσουν το λαό και να συγκαλύψουν τις δικές τους μεγάλες ευθύνες. Μέχρι σήμερα ομολογώ με μεγάλη προσπάθεια σιωπούσα. Θεωρώ ότι ειδικά αυτή την περίοδο η Ελλάδα έχει μεγάλη ανάγκη για ήπιο πολιτικό κλίμα μέχρι τις εκλογές και για μέγιστη πολιτική συναίνεση μετά τις εκλογές.

Όσοι παρερμήνευσαν τη σιωπή μου θα «απολαύσουν» τώρα τα λόγια μου και τα γραπτά μου. Τελικά θα με αναγκάσουν να προσφύγω στη Δικαιοσύνη για να αποκαλύψω και να αντιμετωπίσω θεσμικά τους πραγματικούς σκευωρούς, τους παρανοϊκούς κακοήθεις συκοφάντες, τις μεθόδους και τα όργανα του παρακράτους που χρησιμοποιούν».

Πηγή: slpress.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.