ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Ποια “χαρτιά” έχει να παίξει ο Κυριάκος στον Λευκό Οίκο
Sunday
29/12/2019
17:30 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Παναγ. 'Ηφαιστος
0

Σχόλιο GMR: Ευσεβής πόθος, παροτρύνει την γραφίδα του εξαίρετου οικονομικού/γεωπολιτικού/στρατιωτικού αναλυτή, καθηγητή κ. Παναγιώτη Ήφαιστου.

Περί του παράγοντος, λαού;

Περί της συσπείρωσης γύρω από τον αντιστεκόμενο λαό, των αρθρογράφων-διανοουμένων-επιστημόνων της slpress και του “Δρόμος της Αριστεράς”;;;

Την ώρα που σχολιάζουμε, ο “Ελληνας” πρωθυπουργός πάει τρεχάτος στη Χάγη, όπου ο με όλα τα μέσα συνεχιστής της Τζιχάντ(Ερντογάν) θα καταθέσει όλες τις διεκδικήσεις του.

Και οι δημοσιολογούντες, θα γράφουν…

 

 

Παν. Ηφαιστος, 28 Δεκεμβρίου 2019

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Συναντώντας τους ηγέτες μιας μεγάλης δύναμης, όπως των ΗΠΑ, απαιτούνται γνώσεις, πληροφορίες, πορίσματα και ξεκάθαρη τοποθέτηση επί όλων των τοπικών, περιφερειακών και πλανητικών υποθέσεων. Χρειάζεται επίσης ξεκάθαρη πρόταξη των ιεραρχημένων εθνικών συμφερόντων, γνώση των συμφερόντων των ΗΠΑ όπως ήταν, όπως είναι και όπως εξελίσσονται και προετοιμασμένες θέσεις για συναλλαγές, ξεκάθαρα στη βάση εθνικών συμφερόντων και τίποτα άλλο.

Έτσι μόνο μπορεί ένας Αμερικανός πρόεδρος να σε πάρει στα σοβαρά, να διαπραγματευτεί μαζί σου ουσιαστικά και να προχωρήσει σε συναλλαγές συμφερόντων που συμφέρουν τον λιγότερο ισχυρό. Αυτό είναι που δεν κάνουμε τα τελευταία διακόσια χρόνια ύπαρξης του νεοελληνικού κράτους, πλην ίσως Βενιζέλου. Αυτό δεν κάναμε σε όλα τα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής τις τελευταίες δεκαετίες με κορυφαία παραδείγματα χαμηλών επιδόσεων το Κυπριακό, το δίκαιο της θάλασσας και τις “Πρέσπες”.

 

Συνεχίστε την ανάγνωση εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.