ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Πόθεν έσχες: Στο ΣτΕ οι δικαστικές ενώσεις – Ζητούν να «παγώσει» προσωρινά η υποβολή δηλώσεων
Monday
18/02/2019
19:33 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
1

 

Σχόλιο G-M-R :    Με εκείνη την έρμη την απόφαση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων (εδώ) (και στα comments)  που ΟΡΙΖΟΤΑΝ Η ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΑΝΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, τι γίνεται “αξιότιμοι κύριοι” και “αξιότιμες κυρίες” Δικαστές και Εισαγγελείς; Και σεις Εκπρόσωποι (Κοινοβουλευτικοί Αντι-πρόσωποι) έρημοι (ήθους) και απρόσωποι (προσωπείου ένεκα), γιατί ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ την Εισαγγελικο/Δικαστική φιλομνημονιακή καταπάτηση του ΟΡΚΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ (εδώ);

 

 

G-M-R, 11 Φεβ.2019

 

Συνολικά πέντε δικαστικές ενώσεις κατέθεσαν τη Δευτέρα (11/02/2019) στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) νέα αίτηση ακύρωσης με την οποία ζητούν και πάλι την ακύρωση των σχετικών αποφάσεων για την υποβολή δηλώσεων «πόθεν έσχες» (περιουσιακής κατάστασης) από τους δικαστές και εισαγγελείς.

Παράλληλα, τρεις από τις πέντε δικαστικές ενώσεις κατέθεσαν και αίτηση αναστολής με την οποία ζητούν να «παγώσει» προσωρινά η υποβολή δηλώσεων πόθεν έσχες, μέχρι να εκδοθεί απόφαση επί της κυρίας αίτησης ακύρωσης που έχουν καταθέσει. Οι δύο ενώσεις που δεν κατέθεσαν αιτήσεις αναστολής είναι η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων και η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος.

 

Οι δικαστικές ενώσεις, με τη δεύτερη αίτηση προσβάλλουν την από 9.1.2019 απόφαση του πρόεδρου της Βουλής για την ανασυγκρότηση της επιτροπής ελέγχου, ενώ επαναλαμβάνουν τους ίδιους ισχυρισμούς με την πρώτη αίτηση ακύρωσης (αντισυνταγματικότητα, κ.λπ.), ενώ και οι δύο αιτήσεις ακύρωσης θα συζητηθούν την 1η Μάρτιου 2019 στην Ολομέλεια του ΣτΕ.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα το Τμήμα Αναστολών του ΣτΕ, σε σχηματισμό Ολομέλειας, με πρόεδρο της Αικατερίνη Σακελλαρόπουλου και εισηγητή τον σύμβουλο Επικρατείας Κωνσταντίνο Κουσούλη, με την υπ αριθμ. 19/2019 απόφασή του, απέρριψε την αίτηση αναστολής που είχαν καταθέσει οι Δικαστικές Ενώσεις του Συμβουλίου Επικρατείας, του Ελεγκτικού Συνεδρίου και των Διοικητικών Δικαστών.

Πηγή: newsbomb.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.