ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Προς κατεπείγουσα αναζήτηση Plan B
Saturday
25/04/2020
12:52 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος "Στάθης"
0

Σχόλιο GMR: Δεν βγαίνει ΠΟΙΟΤΗΤΑ αγαπητέ Στάθη, από την “μετά” μνημονιακή μεταπολίτευσή σου.

Προτάσεις και σχέδια υπάρχουν και ξεκινούν από την δική σου εδώ περιλαμβανόμενη πρόταση.

Αν όμως, αντί να υποστηρίζεις την ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗ, “μεταπολιτεύεσαι” (αλλά και αρθρογραφώντας κάνεις νουθεσία μήπως και σε ακούσουν οι “τι κι’ αν είναι κατοχή” εντός και εκτός Βουλής συμπεριφερόμενοι ως διάγοντας την τέλεια Δημοκρατία και Εθνική Ανεξαρτησία συμμορίες) αλά Γιάνη, η πατρίδα δεν θα γιάνει.

Υ.Γ. για τους μη παρακολουθούντες στενά τις πορείες των αρθρογράφων:

Ο αγαπητός και βαθέων υδάτων αρθρογράφος-καλλιτέχνης-ιστορικός Στάθης (αυτά πριν του ξημερώσει η Μέρα25), μεταπήδησε στην Μέρα25 και από “Μέτωπο με στρατηγική παγκοίνως γνωστή, με τακτικές και ιεράρχηση στόχων, όλα εις γνώσιν και με τη συμμετοχή του λαού” (θα το δείτε στο παραπάνω λινκ που περιέχει ολόκληρη την πρόταση του) , σε “κόμμα με plan-b, ή συνεργασία κομμάτων με plan-b”.

Και για να μην υπάρχει αμφιβολία για την καταφυγή του δεινού/βαθέων υδάτων κολυμβητή στα ρηχά νερά του αντιπροσωπευτικού κοινοβουλευτισμού, κοινωνία και λαός παραμένουν “φιλόπατρις”, αλλά ώ του θαύματος της Νέας γραφίδας, όχι ως ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ, αλλά ως πειθήνιος λαός (έτοιμος να υποδεχθεί!), ως ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ των plan Β,C,D, κλπ, των σοβαρών κομμάτων και των ΔΥΝΑΜΕΩΝ (βλέπετε πρόσωπα) που υπάρχουν στα κόμματα, στο έθνος, στο κράτος, (όπως πχ υπήρξε ο Γιάνης εντός του ΣΥΡΙΖΑ και το plan του Γιάνη της 20/2/2015 εδώ!).

 

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

._

Στάθης”, 24 Απριλίου 2020

 

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

 

Κάθε σοβαρό κράτος διαθέτει ρΙαη Β. Για διάφορους τομείς της στρατηγικής του. Η σοβαρότης του δικού μας κράτους, στην καλύτερη εκδοχή, συνιστά ένα ερώτημα. Η κρίση του 2008-2010 απέδειξε ότι το κράτος μας όχι μόνον δεν διαθέτει “υψηλή στρατηγική, αλλά ούτε καν κάποια σχέδια δράσης αναλόγως των καταστάσεων, κάποιες ορsίοπ, κάποιες έστω εναλλακτικές.

Και όχι μόνον αυτό, αλλά αρχομένης, πόσω μάλλον μεσούσης της κρίσεως, το πρώτο που έκανε η διακυβέρνηση του κράτους μας ήταν να δαιμονοποιήσει κάθε είδους ρΙαη Β, μάλιστα κάθε συζήτηση για επιλογές ή εναλλακτικές τακτικές. Κάθε εξέταση των υπαγορεύσεων απαγορεύθηκε, εξοστρακίσθηκε και κάθε αντίλογος ετέθη, τοις πράγμασι, “εκτός νόμου”. Και βεβαίως, όλα αυτά είχαν συμβεί και συνέβαιναν πριν από την Kolotumpa Τσίπρα, ήταν από πριν, όπως και μετά, η δομή μας τέτοια. Και η διατεταγμένη συμπεριφορά μας, η μόνη εφικτή.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.