ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Στα σκαριά Πενταμερής για το Κυπριακό με βρετανική σκηνοθεσία
Tuesday
08/12/2020
14:35 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΚΥΠΡΟΣ Κώστ. Βενιζέλος
0

Σχόλιο GMR: Οριστική και αμετάκλητη η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ της Ειδημοσύνης!

Να δούμε αν επαληθευτεί σύντομα ο Κώστας Βενιζέλος, ή αν η υπόθεση θα σέρνεται προς αυτή την κατεύθυνση μέχρι να ωριμάσουν τα πράγματα, πράγμα που θα κρίνουν οι Αγγλοαμερικάνοι.

Όσο για Μέτωπο Ανεξαρτησίας (από Χρεοκρατία-Εξωθεν Παρεμβάσεις) υπερ Ελλαδας-Κύπρου, αυτό εμποδίζεται, οριστικά και αμετάκλητα, από την πριμοδοτούμενη από ΟΛΑ τα ΜΜΕ, ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ της Ειδημοσύνης  (https://greek-market-research.com/article/eidimosyni-kai-apeleytherosi-patridas-laoy/ ), έναντι της Ευαισθησίας  (https://greek-market-research.com/clink/epistoli-i-metoysiosi-keimenon-se-praxi-anagkaia-oso-pote-protasi-ylopoiisis/ ) .

_.

 

 

 

Κ. Βενιζέλος, 7 Δεκεμβρίου 2020

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Με την τακτική της επιβολής τετελεσμένων, της συντήρησης της έντασης, σε έδαφος, θάλασσα και έχοντας την ανοχή της λεγόμενης διεθνούς κοινότητας, η κατοχική Τουρκία ξετυλίγει το νήμα για τον πλήρη έλεγχο της Κύπρου. Η επιβολή του Ερσίν Τατάρ στην ηγεσία του κατοχικού ηγέτη και η ανάπτυξη του αφηγήματος για δυο κράτη, θέτει το Κυπριακό σε μια άλλη πορεία, προσαρμοσμένη πλήρως στους μακροπρόθεσμους σχεδιασμούς της Άγκυρας.Το καθεστώς Ερντογάν κινείται σε τρία επίπεδα, προωθώντας την πολιτική της επιβολής.

Πρώτο, στην κυπριακή ΑΟΖ παραμένει για σεισμικές έρευνες το σκάφος “Μπαρμπαρός”. Η αποχώρηση του “Ορούτς Ρέις”, από τη θαλάσσια περιοχή της Ελλάδος, έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις ενόψει και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου (10-11 Δεκεμβρίου). Πλην όμως, τα όσα παράνομα διαδραματίζονται στην ΑΟΖ της Κύπρου, φαίνεται να θεωρούνται φυσιολογικά και αναμενόμενα. Δεν υπάρχουν αντιδράσεις για την παρουσία του “Μπαρμπαρός”, ούτε και για τις άλλες παράνομες δράσεις της κατοχικής δύναμης.

Δεύτερο, επί του εδάφους η Τουρκία επιχειρεί να εκβιάσει νέες υποχωρήσεις από την ελληνική κυπριακή πλευρά, η οποία έχει πανικοβληθεί με το ενδεχόμενο να προχωρήσει η Άγκυρα στον εποικισμό της περίκλειστης περιοχής της κατεχόμενης Αμμοχώστου. Μετά τη φιέστα του Ερντογάν στην Αμμόχωστο, στις 15 Νοεμβρίου, το κατοχικό καθεστώς έχει ανοίξει τμήμα της για επισκέψεις. Την ίδια ώρα, καλεί τους Ελληνοκύπριους ιδιοκτήτες να προσφύγουν στην λεγόμενη Επιτροπή Ακινήτων του ψευδοκράτους, για να διεκδικήσουν τις περιουσίες.

 

Συνεχίστε την ανάγνωση, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.