ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Στο κόμμα του Τράγκα Ραχήλ Μακρή και Καζάκης του ΕΠΑΜ
Sunday
07/03/2021
18:43 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Γιώρ. Τράγκας Δημ. Καζάκης Ε.ΠΑ.Μ. ΚΟΜΜΑΤΑ Ραχήλ Μακρή
0

Σχόλιο GMR: Οι ΤΙΜΩΡΟΙ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ επελαύνουν! Προς διαχωρισμό/μακριά κι αλάργα από τους τιμωρούς των ηλιθίων, βλέπετε εδώ: https://greek-market-research.com/clink/g-kontogiorgis-prepei-na-pane-fylaki/ και εδώ:  https://greek-market-research.com/clink/ethniki-kai-patriotiki-enotita/

Να το πούμε και διαφορετικά, κύλησε ο τέντζερης-Καζάκης, ο “Εργάζομαι στην J.P.Morgan Νοτίου Ευρώπης”,  ο άνθρωπος του 2011/ΕΠΑΜ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (” τι είναι και τι θέλει του ε.πα.μ.”) και ο άνθρωπος /ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ αρχές 2012/ΕΠΑΜ ΚΟΜΜΑ,   ο  “γίνεται κίνηση θα διώξουμε την Παπαρήγα και θα πάρουμε το Κόμμα“, ο άνθρωπος /ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ και βρήκε το καπάκι-τον ΔΕΞΙΟ perfomer wikipedia.org/wiki/Γιώργος_Τράγκας τον “Είμαι δεξιός και Σαμαρικός”, τον  “Ευθέως σας λέω ότι ήμουν και είμαι υπέρ του ευρώ” από: facebook.com/giorgostragas αλλά και από το [ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ”]

και αν θέλετε να μάθετε και σήμερα τον τρόπο με τον οποίο ο Γ. Τράγκας θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα ακούστε το ηχητικό περί το 20 λεπτό και στο 23 λεπτό

. κι’ αν με ρωτήσετε τι θα κάνει το κίνημα “ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ” θα σας το πω σε 100 εκπομπές μέχρι τις εκλογές. ….. Δεν πρόκειται να πάρουμε φόρα να βγούμε από την Ενωμένη Ευρώπη όπως έχουν έρθει τα πράγματα, αλλά, πρέπει να σηκώνουμε και το χέρι όπως στη τάξη παλιά, εκεί στις Βρυξέλλες. Πρέπει να σηκώνουμε και το χέρι και να φωνάζουμε, εδώ – εδώ – εδώ ! Ενίσταμαι, εδώ ενίσταμαι.

Ως προς την, μέσω κόμματος Τράγκα σωτηρία ημών, και από την κυρία Ραχήλ Μακρή, απλώς παραθέτουμε την παρακάτω ανάρτησή μας: https://greek-market-research.com/article/mia-alli-optiki-gia-ton-tzortz-floint-apo-tin-rachil-makri-epaize-se-porno/.

_.

 

 

SLpress-Ειδήσεις, 7 Μαρτίου 2021

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Μετά τη μεταγραφή της Ραχήλ Μακρή, ο Γιώργος Τράγκας εξασφάλισε για το κόμμα του και τον επικεφαλής του ΕΠΑΜ, Δημήτρη Καζάκη.

Ο Δημήτρης Καζάκης και το ΕΠΑΜ είχαν συνεργαστεί με το κόμμα του Στέλιου Παπαθεμελή στις εκλογές του 2012, όταν και είχαν καταγράψει από κοινού 0,92%. Στις ευρωεκλογές του 2014, το ΕΠΑΜ (Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο) με αυτόνομη κάθοδο πήρε 0,86% και στις βουλευτικές του 2015 0,77%. Συνεργάσθηε με το Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας στις βουλευτικές του 2019, αλλά από κοινού πήραν 0,5%.

Επειτα από απόφαση του Εθνικού Συντονιστικού Συμβουλίου του ΕΠΑΜ, του οποίου ηγείται ο Δημήτριος Καζάκης, αποφασίστηκε η συνεργασία του με το «Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι» του Γιώργου Τράγκα. Η Ραχήλ Μακρή είναι επίσης αρχηγός κόμματος –του «Μετώπου Νίκης».

Πηγή: slpress.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.