ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Subcomandante Marcos: Τα λόγια του υποδιοικητή Marcos σε ένα κόμικ
Saturday
15/12/2018
19:51 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Iskra_gr
0

 

 

 

Iskra, 12 Δεκ. 2018


 

Το νέο comic album Subcomandante Marcos διατρέχει το λόγο και τις πράξεις των εξεγερμένων Ζαπατίστας της περιοχής Τσιάπας του Μεξικού.

Περιλαμβάνει εικονογραφημένες τις ανακοινώσεις και ομιλίες του subcomandante Marcos των Ζαπατίστας: Οκτώ ανακοινώσεις και ομιλίες του υποδιοικητή Μάρκος που αποτυπώνουν την άλλη όψη των πραγμάτων, την πορεία προς την αξιοπρέπεια και την απελευθέρωση των ανθρώπων και των κοινωνιών.

Όπως υπογραμμίζει σε μια από τις ιστορίες του άλμπουμ ο Μάρκος «Ήταν, άραγε, ένα όνειρο, ο κόσμος αυτός, τόσο διαφορετικός, τόσο μακρινός, τόσο ξένος; Αργότερα έμαθα πως δεν μιλούσαν για έναν κόσμο ασαφή, και άρα απίθανο. Αυτός ο κόσμος ήδη έκανε τα βήματά του. Εσείς δεν τον είδατε, δεν τον βλέπετε;» (από το ανακοινωθέν «Ανάμεσα στο φως και στη σκιά»).

Ο Αργεντίνος Ίαν Ντεμπιάσε (Ian Debiase) σκιτσάρει τα λόγια του εξεγερμένου υποδιοικητή Μάρκος.

Μπορείτε να πάρετε μία πρώτη εικόνα από το album:

συνεχίζοντας την ανάγνωση στο Link εδώ.

Τα γράμματα στα σκίτσα είναι μικρά και δύσκολο να διαβαστούν. Λύση είναι η μεγέθυνση της ιστοσελίδας που γίνεται πατώντας κρατημένο το πλήκτρο Ctrl στο πληκτρολόγιο και γυρνώντας το ροδάκι του ποντικιού.

 

Πηγή: iskra.gr

 

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.