ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Συγκρότηση μετώπου δημοκρατικών, αντιμνημονιακών δυνάμεων προϋπόθεση για αντιμετώπιση νεοφιλελευθερισμού και ακροδεξιάς
Saturday
16/03/2019
11:43 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Νίκ. Χουντής
0

Σχόλιο G-M-R : Η Χρεοκρατία-Μνημονιακή ΚΑΤΟΧΗ, στρογγυλλεύεται σε “κανονικότητα μεταμνημονιακής εποπτείας“. Το ακόμα πιο Συριζο-διολισθαίνον, είναι αυτό το ΜΕΤΑ-μνημονιακής. Δηλαδή εξέλειψαν τα μνημόνια; Δηλαδή ανακτήσαμε Εθνική Κυριαρχία; Όσο για το ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, αυτό, ΑΦΟΥ καθαρίσαμε με τα μνημόνια, μετατράπηκε σε μέτωπο κατά του νεοφιλελευθερισμού και της ακροδεξιάς, εντός των συνήθων (πλουσιοπάροχα αμειβομένων) κοινοβουλευτικών διαδικασιών. Καλές εκλογές κ. Χουντή, και σε ανώτερα…

 

 

 

Νίκ. Χουντής, 15 Μαρ. 2019

 

 

Νίκος Χουντής: «Η κανονικότητα της μεταμνημονιακής εποπτείας δεν αποτελεί μονόδρομο για την Ελλάδα»

Ο ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑΕ) Νίκος Χουντής, μιλώντας στην πόλη του Βόλου, σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση της ΛΑΕ Μαγνησίας, δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Μπροστά στις ευρωεκλογές, η Λαϊκή Ενότητα έχει να επιδείξει θετικό απολογισμό, στην προσπάθεια να προβληθούν οι αγώνες των εργαζόμενων, τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας και τα αιτήματα των κοινωνικών κινημάτων.

Ειδικότερα για την πόλη του Βόλου, στήριξε και στηρίζει τις κινητοποιήσεις του βολιώτικου λάου κατά της καύσης των σκουπιδιών, που αποτελεί απειλή για τη δημόσια υγειά και για το περιβάλλον, καθώς και τα αιτήματα των εργαζόμενων της ΔΕΥΑΜΒ και των πολιτών του Βόλου για μόνιμες προσλήψεις προσωπικού, για καθαρό, ποιοτικό νερό και ενάντια στην ιδιωτικοποίηση ενός κοινωνικού αγαθού.

Η ΛΑΕ θεωρεί ότι, απέναντι στην αντίληψη πως η ‘κανονικότητα’ της Ελλάδας είναι η αποδοχή των ιδιωτικοποιήσεων, η ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων και η περικοπή των κοινωνικών αγαθών που επιβάλλει ο ευρωμονόδρομος, υπάρχει εναλλακτική λύση.

Η ΛΑΕ επιδιώκει τη συγκρότηση πολιτικού, εκλογικού μετώπου των δημοκρατικών, αντιμνημονιακών δυνάμεων για την ισχυροποίηση του αγώνα κατά της νεοφιλελεύθερης μεταμνημονιακής εποπτείας και κατά της ακροδεξιάς, που την θρέφουν οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές σε Ελλάδα και Ευρώπη».

 

Πηγή: iskra.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.