ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Συνάντηση Καραθανασόπουλου με Θάνου και Νάκου
Friday
30/08/2019
00:52 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΚΚΕ
0

Σχόλιο GMR :   Το ΚΚΕ, που προσποιείται μειωμένο καταλογισμό (εκ γενετής ηλιθιότητα) για τις δικογραφίες εσχάτης προδοσίας που κατέκλυσαν την Κατοχική Βουλή, άνοιξε το στοματάκι του και έκανε ένα ανεπαίσθητο “κιιχ” για θέματα αρχών (λέει).

Καθαρή η κοινοβουλευτική του (και η ευρωτοιούτη) ΣΥΝΕΝΟΧΗ στην Μνημονιακή Κατοχή (Παράβαση Όρκου Πίστης προς τη Πατρίδα).

 

 

ΚΚΕ , 29 Αυγούστου 2019

 

 

Κατόπιν αιτήματός τους οι δύο αποπεμφθείσες από την Επιτροπή Ανταγωνισμού συναντήθηκαν στα γραφεία του ΚΚΕ στη βουλή με τον βουλευτή του κόμματος.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, στη διάρκεια της συνάντησης ο εκπρόσωπός της τόνισε τα εξής:

«Το ΚΚΕ καταψήφισε τη συγκεκριμένη διάταξη που έφερε η κυβέρνηση της ΝΔ. Η στάση του αυτή σχετίζεται με το ρόλο της Επιτροπής Ανταγωνισμού και των άλλων “Ανεξάρτητων Αρχών”. Πώς μπορεί να είναι ανεξάρτητη μια επιτροπή, όταν τα μέλη της ορίζονται, κατά βάση, από την εκάστοτε κυβερνητική πλειοψηφία και όταν αυτά είναι αναγκασμένα να στηρίζουν ένα αντιλαϊκό θεσμικό πλαίσιο, που επιβάλλει το ευρωενωσιακό και εγχώριο νομοθετικό πλαίσιο; Το ΚΚΕ είναι αντίθετο σε φωτογραφικές διατάξεις, που αξιοποιούν όλες οι κυβερνήσεις, και η σημερινή της ΝΔ, για να διασφαλίσουν την υλοποίηση των σχεδιασμών τους».

Παράλληλα, ο κ. Καραθανασόπουλος σημείωσε ότι «Το ΚΚΕ τοποθετείται από θέση αρχής με το “παρών” στη διαδικασία επιλογής των προσώπων που απαρτίζουν τις “Ανεξάρτητες Αρχές” όχι ως προσωπική μομφή, αλλά για το γεγονός της συμμετοχής τους σε αυτές τις Αρχές».

Τέλος, τόνισε ότι το ΚΚΕ θα παρακολουθήσει από κοντά την εξέλιξη των πραγμάτων, συμπεριλαμβανομένης και της πορείας των εκκρεμών υποθέσεων που διαχειρίζεται η Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Προηγήθηκαν συναντήσεις της Βασιλικής Θάνου με τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλ. Τσίπρα, καθώς και με τον Γραμματέα του ΜέΡΑ 25 Γ. Βαρουφάκη και με μέλη της Ελληνικής Λύσης, «προκειμένου να ενημερωθούν για το θεσμικό ζήτημα που έχει προκύψει εξαιτίας της κατά τρόπο αυθαίρετο και κατά παράβαση των κανόνων δικαίου, έκπτωσης των μελών της Επιτροπής Ανταγωνισμού».

 

Πηγή: efsyn.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.