ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Θύελλα στην Γαλλία από το διάβημα των αξιωματικών – Με αποτάξεις απαντά ο Μακρόν
Sunday
02/05/2021
22:21 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΓΑΛΛΙΑ Γιώρ. Λυκοκάπης
0

Σχόλιο GMR: Χαρακτηριστική περίπτωση έλλειψης ΑΡΧΩΝ, τόσο για το αντιισλαμιστικό/αντιφονταμενταλιστικό κίνημα στην Γαλλία, όσο και για το κίνημα των Κίτρινων Γιλέκων.

Με ΑΡΧΕΣ, αντιμετωπίζεις ΚΑΙ το μεταναστευτικό ΚΑΙ καπιταλισμό-παγκοσμιοποίηση-αντίπροσώπου Σου κοινοβουλευτισμό.

Άνευ ΑΡΧΩΝ κάνεις ζημιά, με αρχές χωρίς επιχειρησιακό σχέδιο, στην πορεία κάνεις ζημιά στις αρχές (αποδυναμώνεις έως ευτελίζεις την ΑΞΙΑ τους).

_.

 

 

 

Γιώρ. Λυκοκάπης, 30 Απριλίου 2021

 

 

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

 

Πολιτικό “σεισμό” προκάλεσε στην Γαλλία το πολύκροτο διάβημα των Γάλλων αξιωματικών, το οποία η γαλλική κυβέρνηση είδε ως κάλεσμα επιβολής στρατιωτικού νόμου. 18 εν ενέργεια αξιωματικοί που συνυπέγραψαν την παρέμβαση 20 απόστρατων στρατηγών θα αποταχθούν από το στράτευμα, όπως δήλωσε ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων της χώρας, έπειτα από την επικοινωνία που είχε με τον Γάλλο πρόεδρο Μακρόν, ο οποίος καταδίκασε την ενέργεια των αξιωματικών ως «κάλεσμα σε πραξικόπημα».

Είχε προηγηθεί η έντονη αντίδραση της Γαλλίδας υπουργού Αμύνης Φλοράνς Παρλί, η οποία έστρεψε τα πυρά της και προς την ηγέτιδα του Εθνικού Μετώπου Μαρίν Λε Πεν, η οποία δήλωσε πως «συνυπογράφει την παρέμβαση τους», αν και έσπευσε να δηλώσει πως αποδέχεται την στήριξη τους μόνο αν είναι στα πλαίσια του νόμου. Όμως οι απόστρατοι Γάλλοι στρατηγοί βρήκαν στήριξη και στο πρόσωπο της δημάρχου του 7ου διαμερίσματος του Παρισιού, ενώ οι πρώτες δημοσκοπήσεις καταγράφουν μία ισχυρή κοινωνική αποδοχή στο διάβημα τους.

Οι αξιωματικοί είχαν από τον Μακρόν να να υπερασπιστεί «τον γαλλικό πατριωτισμό και την διάβρωση της κοινωνίας από τον ισλαμισμό». Σημείωναν χαρακτηριστικά πως: «Η Γαλλία είναι σε κίνδυνο. Ακόμα και εν αποστρατεία, παραμένουμε στρατιώτες της Γαλλίας και δεν μπορούμε υπό τις σημερινές συνθήκες να μείνουμε αδρανείς μπροστά στη τύχη της όμορφης πατρίδας μας. Η Γαλλία αποσυντίθεται από τις ορδές των ισλαμιστών στα προάστια, που αποκολλούν μεγάλα τμήματα του έθνους μας και τα μετατρέπουν σε περιοχές που υπάγονται σε δόγμα αντίθετο από το Σύνταγμά μας», γράφουν, μεταξύ άλλων, οι απόστρατοι στο άρθρο τους, προειδοποιώντας με εμφύλιο!

Συνεχίστε την ανάγνωση, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.