ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

To κάλεσμα της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και το προσκλητήριο του Ρουβίκωνα
Thursday
11/03/2021
00:46 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Διαδηλώσεις Τρομοκρατία
0

Σχόλιο GMR: Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ατομικής τρομοκρατίας (ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ το κόμμα ΑΝΤΑΡΣΥΑ) – κομματικής εκπροσώπησης της Χρεοκρατίας (ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟΣ ως και 5η φάλαγγα, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ, το κόμμα ΣΥΡΙΖΑ)!!!

Απο κοντά και το “ορθόδοξο κομμουνιστικό”/”τι κι αν είναι Κατοχή” αντιπροσωπικοινοβουλευτικό ΣΤΗΡΙΓΜΑ της ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑΣ, το ΚΚΕ: Πλήθος κόσμου στη συγκέντρωση (9/3) κατά της αστυνομικής βίας στην πλατεία της Νέας Σμύρνης .

“Τα πάντα όλα” υπέρ των δίχως αντιμνημονιακή αιτία διαδηλώσεων, https://greek-market-research.com/clink/oi-diadilosies-kke-antarsya-syriza-mera25/, που απορρίπτουν μετά βδελυγμίας την παρακάτω ΑΝΤΙ-ΣΤΑΣΗ: https://greek-market-research.com/clink/d-a-d-a-dimosias-antidebtocracy-pragmatognomosynis/

_.

 

 

 

 

Liberal-Επικαιρότητα, 9 Μαρτίου 2021

 

 

 

Κάλεσμα προς τους πολίτες για συγκέντρωση στις 18: 00 στέλνει η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να εμφανίζεται να συμμετέχει σε διαδήλωση εν μέσω πανδημίας. Το κάλεσμα αυτό είναι ανάλογο και αφορά την ίδια ώρα και με αυτό του Ρουβίκωνα αλλά και σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Η ανάρτηση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ:

Το «κάλεσμα» του Ρουβίκωνα:

Υπενθυμίζεται ότι η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχαν συμμετοχή και στις πορείες που διοργανώθηκαν και διοργανώνονται υπέρ του αιτήματος του Δημήτρη Κουφοντίνα να μεταφερθεί σε φυλακή της αρεσκείας του.

 

 

Πηγή: liberal.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.