ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
Thursday
05/12/2019
15:17 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αντ. Παπαντωνίου
0

 

 

Αντ. Παπαντωνίου, 5 Δεκεμβρίου 2019


Όπως σε όλες τις Ανθρώπινες δραστηριότητες υπάρχει πάντα ένα Ταξίδι.
Ένα ταξίδι με κάποια αφετηρία, κάποιες ενδιάμεσες στάσεις και ένα Τερματικό Σταθμό. ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ!

Αυτό που συμβαίνει στη Ζωή με τους Ανθρώπους συμβαίνει και στη Ζωή των Κοινωνιών ή αν θέλετε και των Κρατών.

Το Ταξίδι λοιπόν αυτό που άρχισε για την Πατρίδα μας πριν από 2.500 περίπου χρόνια φθάνει αργά αλλά σταθερά στο τέλος της διαδρομής του.
ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ…

Πολλές ήταν οι στάσεις που έκανε σε όλη αυτή την τεράστια διαδρομή, άλλοτε με κατάπτωση και άλλοτε με ανύψωση συνεχίζοντας την Ιστορική της διαδρομή.
Τελευταία μεγάλη στάση ήταν ο Εθνικοαπελευθερωτικός και Κοινωνικός Αγώνας του 1821 που κατάφερε μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ύπαρξης ενός Ελεύθερου Κράτους, με ένα καινούργιο ξεκίνημα.

Πολλές οι ελπίδες, πολλές όμως και οι προδοσίες.
Καμία όμως προδοσία μέχρι σήμερα δεν ήταν τόσο οργανωμένη και συνεπώς και τόσο επικίνδυνη όσο αυτή που ζούμε την τελευταία δεκαετία.

Τώρα πιά τα βλέπουμε όλα μπροστά μας να έρχονται και, δυστυχώς, με την δική μας ανοχή, τα θεωρούμε φυσιολογικά και αναπόδραστα! Έχουμε πλέον εθιστεί ήδη στην υποταγή που την βιώνουμε καθημερινά ακόμα και σε μικρά, σε πολύ μικρά ζητήματα της καθημερινότητάς μας. Μάθαμε λοιπόν τα βασικά , όπως την οικονομική μας λεηλασία με χίλιους τρόπους, μειώσεις αμοιβών και Συντάξεων, πλειστηριασμούς, ανεργία και πολλά άλλα και έφτασε πιά η στιγμή που θα πρέπει να πάψει να υπάρχει και το Κράτος όπως αυτό είχε υπάρξει από το τέλος του Β/ Παγκοσμίου Πολέμου μέχρι και σήμερα.
Έστω αυτό!!!

Τώρα έχουμε αρχίσει να υλοποιούμε το τελευταίο στάδιο του τελικού σχεδίου, δηλαδή βρισκόμαστε στην ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΑΣΗ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ!

Αυτή λοιπόν η στάση έχει ένα Όνομα, και αυτό είναι ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΣ!!!!

Αυτό που θα δούμε το αμέσως προσεχές διάστημα θα είναι μια «μεγάλη κρίση» στο Αιγαίο με την κακιά Τουρκία που απαιτεί «ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ» σε πρώτη φάση , στο Αιγαίο, που όμως θα βρει την σθεναρή αντίσταση από πλευράς μας, που πολύ φοβάμαι ότι θα έχει και κάποια θύματα, όπως στα ΙΜΙΑ, έτσι ώστε να ακουστεί και πάλι, σαν να μην έχει περάσει ούτε μια ημέρα η έκφραση, «Τι θέλετε να κάνουμε, Πόλεμο;;;»
Έτσι λοιπόν θα παραχωρηθούν Κυριαρχικά μας Δικαιώματα στην Τουρκία και σε όποιον άλλο κρύβεται πίσω από αυτήν!

Βεβαίως αυτή η δικαιολογία επισημαίνω ότι είναι απάτη γιατί θα είναι μια εξέλιξη που έχει ήδη συμφωνηθεί από πολλά χρόνια πριν μεταξύ του Δωσιλογικού Πολιτικού Συστήματος της Ελλάδας και του απέναντι Αυτοκρατορικού.
Και θυμίζω:

1.- Επίσημη επίσκεψη Υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ στην Ελλάδα 2014 ( «Κυβέρνηση Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ).
Συνάντηση του ανωτέρω με τον ΠτΒ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ Και δήλωση κατά την ανταλλαγή των αναμνηστικών Δώρων: «ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ» !!!!
Ερώτηση δική μου αφελής: ΔΗΛΑΔΗ;;;

2.- Με «Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ « στην Ελλάδα, δήλωση «Πρωθυπουργού» ΤΣΙΠΡΑ, « ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΙ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΟΡΑ»!!!!
Ερώτηση δική μου αφελής: ΔΗΛΑΔΗ;;;

3.- Επίσημη επίσκεψη Σουλτάνου ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ στην Ελλάδα και επίσκεψη, επίσημη πάντα, στον….. «ΠτΔ» ΠΑΚΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ.
Θέτει θέμα Αναθεώρησης της Συνθήκης της Λωζάννης και…..δεν συμβαίνει το παραμικρό!

4.- Λίγες ημέρες μετά Δήλωση του «Πρωθυπουργού» ΤΣΙΠΡΑ.
ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟΥ!
Ερώτηση δική μου αφελής:
ΔΗΛΑΔΗ;;;
ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΖΗΤΗΜΑ;;;;

Εκείνο λοιπόν που απομένει είναι πλέον να βρεθεί μια πολύ ωραία Σερβιτόρα για να σερβίρει τα πολύ ωραία εδέσματα που με μεγάλη προσπάθεια είναι πιά έτοιμα!!

Ένταση λοιπόν στις σχέσεις μας με την Τουρκία που πρέπει να είναι συνεχείς , καθημερινές, να πείθουν ότι είναι πραγματικές, για να μπορέσει να έρθει η πολυπόθητη λύτρωση με την υλοποίηση της αποστολής που έχουν αναλάβει οι σύγχρονοι ΕΦΙΑΛΤΕΣ, και δυστυχώς αυτή τη φορά είναι πολλοί!!

ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠ’ ΤΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΑΤΕΝΙΖΕΙ

Η ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ!!!

ΦΥΛΑΚΕΣ ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!!!

(*) Υποναύαρχος Λ.Σ.(ε.α.)-Νομικός

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.