ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Β. ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ: “…Γιατί εδώ είναι η Γής μου”
Sunday
10/03/2019
20:42 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Τράπεζες Βύρων Πολύδωρας ΗΧΗΤΙΚΑ
1

 

 

 

Βύρων Πολύδωρας , 20 Δεκ. 2013

 

 

Β. ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ: Τελευταία ομιλία στην ολομέλεια πριν την διαγραφή του από τη ΝΔ

(όλο το νομικό και ηθικό πλαίσιο για το χαράτσι και  τον ΕΝΦΙΑ, έχει εγγραφή αίματος στον βράχο, πρόκειται για δήμευση που απαγορεύεται ρητά από το Σύνταγμα, από τις λίγες φορές που απαγορεύει το Σύνταγμα)
===========================================================

Δεν ξεχνούμε τα λάθη και τις παραλείψεις του κ. Βύρωνα Πολύδωρα.

Είναι το ίδιο το βρώμικο σύστημα του Αντιπροσωπευτικού Κοινοβουλευτισμού όπως αυτό λειτουργεί (για αυτό φωνάζουμε συνεχώς) που σε μεταλλάσσει και απαιτεί να είσαι ατσαλένιος χαρακτήρας για να μην σταθεί δυνατόν να σε καταπιεί.

Ο κ. Βύρων Πολύδωρας μοιάζει να ήταν και να είναι (προς ώρας) κάπου στη μέση και έτσι στην πιο κρίσιμη ίσως στιγμή του κοινοβουλευτικού του βίου αναδύθηκε αυτό που σίγουρα είχε καλλιεργήσει από παλιά. Την βαθειά παιδεία, την αγάπη και σεβασμό για την πατρίδα και την διαχρονική της ιστορία.

Έτσι οδηγήθηκε να κάνει μια σημαντικότατη ομιλία στην Βουλή (*) την οποία και εκτιμούμε πως έχουμε χρέος να την αναρτήσουμε.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την ομιλία αυτή του Βύρωνα Πολύδωρα; Κι όπως λέει ο Κώστας Wills η ΝΔ αντί να τον βραβεύσει τον διέγραψε. Με την κίνηση της αυτή της ΝΔ, αποδεικνύει εμπράκτως ότι όλα τα παραπάνω δεν την χαρακτηρίζουν. Προς υπενθύμιση όσων γλυκοκοιτάζουν προς τα εκεί.

 

(*) για την ψήφιση του νομοσχεδίου επί του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων που πραγματοποιήθηκε στις 20/12/2013. Στις 21/12/2013 ο Β. Πολύδωρας ψήφισε ΟΧΙ στο νομοσχέδιο για την φορολόγηση της ιδιοκτησίας που έφερε στη Βουλή ο Υπ. Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας με αποτέλεσμα, ο κ. Αντώνης Σαμαράς να τον διαγράψει από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. Κορυφαία σημεία του λόγου του, η αναφορά στην τρόικα με τα λόγια: “Επικαλούμαι την κατάσταση της ανάγκης να μην σας πληρώσω κύριοι τροϊκανοί γιατί θα μου πεθάνει το παιδί, θα μου πεθάνει ο λαός” αλλά και η τελευταία του φράση ότι: “…θέλω να είμαι εκφραστής της ζώσας υπερηφάνιας του ελληνικού λαού”.

 

Θα την ακούσετε στην αρχή του κατωτέρω ηχητικού.

 

 

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.