ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Βιασμοί και εκβιασμοί σε δομές “για το καλό του παιδιού”;
Saturday
19/11/2022
18:38 GMT+2
Κείμενα Γνώμης κακοποίηση Κιβωτός του Κόσμου Ολγα Μαύρου
0

_.

 

 

 

 

Ολγα Μαύρου, 18 Νοεμβρίου 2022

 

 

 

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

 

 

Πολύ δυσάρεστη η εικόνα που σχηματίζεται για την “Κιβωτό του Κόσμου”, αλλά και το Νοσοκομείο Παίδων και εν γένει την πολιτεία εν προκειμένω, μετά από καταγγελίες για βιασμό παιδιών από παιδί στο Παίδων (κάτι που δεν φαίνεται να αμφισβητείται) και για σεξουαλική κακοποίηση και ξυλοδαρμούς από παιδαγωγό στην “Κιβωτό”, περιστατικό που διερευνάται. Πρωταγωνιστεί πάντως και πάλι η γύμνια της πολιτείας, καθώς η αρμόδια υφυπουργός παραδέχεται ότι δεν υπάρχουν κρατικές δομές για να αναλάβουν όλα αυτά τα παιδιά προβληματικών οικογενειών.

Τα παιδιά αυτά – τα οποία συχνά είναι προβληματικά ως προς την συμπεριφορά τους και τα ίδια – μένουν επί μήνες στο “Παίδων”. Όμως, παράλληλα προκύπτουν ζητήματα και με την “λύση” της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, όπως είναι οι ΜΚΟ σαν την “Κιβωτό του Κόσμου”. Όσον αφορά στην τελευταία, καταγγέλθηκαν παιδαγωγοί ή πάντως εργαζόμενοι σε αυτήν, για ασέλγεια εις βάρος φιλοξενουμένων παιδιών και για εκβιασμούς. Ο δημιουργός της, πατήρ Αντώνιος, δήλωσε ότι δεν έχει ενημέρωση από τις αρχές για τα καταγγελλόμενα περί κακοποίησης και ασέλγειας ή περί σκληρών τιμωριών στους τροφίμους.

Συνεχίστε την ανάγνωση, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.