ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

«Βόμβα» Ταουξή στο Newsbomb.gr: «Δεν θα πάει κανείς φυλακή για τους 100 νεκρούς στο Μάτι»
Thursday
07/03/2019
23:49 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R ΜΑΤΙ-ΠΥΡΚΑΪΑ
0

 

Σχόλιο G-M-R : Μνημόνια/ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑ, Συμφωνία των Πρεσπών, Μάτι, Απόπειρα Δολοφονίας Πρωθυπουργού (εδώ), Κυπριακό, Αιγαίο, Γαλάζια Πατρίδα, Κύπρος Δεν Ξεχνώ, Ελλάδα βάση του ΝΑΤΟ, ο “τι κι αν είναι Κατοχικός” Αντι-προσωπευτικός Κοινοβουλευτισμός ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΟΥ…

 

 

G-M-R, 7 Μαρ. 2019

 

 

 

Η άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό πλημμελήματος κατά 20 ατόμων, για τη φονική φωτιά στην Ανατολική Αττική το καλοκαίρι του 2018, έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.

Ο δικηγόρος Βασίλης Ταουξής, ο οποίος εκπροσωπεί νομικά την οικογένεια Χερουβείμ, που θρηνεί μια γυναίκα, την κόρη της και τις δίδυμες, 5χρονες εγγονές της στο καμένο Μάτι, μίλησε αποκλειστικά στο Newsbomb.gr και ήταν αποκαλυπτικός.

«Και 500 χρόνια φυλακή να επιβάλουν σε κάποιον από τους κατηγορούμενους, στην πράξη αυτό θα σημαίνει, 10 χρόνια εκτιτέα, τα οποία μεταφράζονται σε αναστολή ή εξαγοράσιμη ποινή», εξηγεί.

Διαβάστε επίσης: Οργή για τους διαλόγους – σοκ την ώρα της πύρινης κόλασης: «Να καούν να βάλουν μυαλό»

Παράλληλα, ο γνωστός δικηγόρος καταγγέλλει ότι «θεωρούμε πως έγινε πολιτική παρέμβαση» για το γεγονός ότι οι διώξεις είναι σε βαθμό πλημμελήματος και όχι κακουργήματος ενώ κάνει λόγο για «ανείπωτη βλακεία και ανικανότητα των υπευθύνων» την ημέρα της τραγωδίας.

Τέλος, προαναγγέλει τη συνέχιση των νομικών κινήσεων των συγγενών των θυμάτων, τονίζοντας ότι «θα κάνουμε προσφυγές για να βρούμε το δίκιο των ανθρώπων που χάθηκαν άδικα».

Δείτε όλη τη συνέντευξη στη video gallery του Newsbomb.gr

 

Πηγή: newsbomb.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.